Compactladers

Voor nauwe ruimtes waar manoeuvreren moeilijk is, raden wij aan een compactlader te huren. De wielen aan de linker- en rechterkant zijn onafhankelijk aangedreven waardoor de schranklader zeer wendbaar is. Dit maakt een bocht van 180 graden ter plaatse mogelijk. Hoewel deze machines zeer compact zijn, hebben ze toch een groot hefcapaciteit.

BOBCAT S70

Bobcat S70

Met zijn compacte breedte van 1100mm is de S70 gemakkelijk te gebruiken in nauwe ruimtes.

BOBCAT S100

Bobcat S100

De S100 kan goed manoeuvreren in nauwe ruimtes, maar boet niet in aan kracht.

BOBCAT S450

Bobcat S450

Als het op kracht aankomt, dan kiest u voor de S450. Deze machine heft gemakkelijk 608kg, zonder kracht te verliezen.

Waarom voor CEBEKO kiezen?

personalised service

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatie, deskundig advies en een persoonlijke aanpak willen wij u een superieure klantenbeleving bieden. Wij werken steeds in functie van uw tevredenheid en zoeken een gepaste oplossing voor elk project.

performant machinery

Doorheen de jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd. Als erkend en officieel dealer-invoerder van heel wat topmerken kunnen wij steeds een optimale kwaliteit en service aanbieden. Wij spelen in op de wensen van onze klanten door vaak nieuwe machines aan te kopen. Zo kunnen we onze uitgebreide verhuurvloot up-to-date houden. 

powered by trust

CEBEKO is uw betrouwbare partner in het verkopen, verhuren, herstellen en het afleveren van wisselstukken voor compacte grondverzet- en bouwmachines. Hoewel we ruim 35 jaar ervaring hebben wordt ons team nog steeds regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste machines en technieken. 

Vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan Meeuws

Er is er maar één die de service kan geven die we nodig hebben, en dat zijn jullie. Altijd met een smile en nooit een ‘neen’.

Stefan Vanhee - Cloet Bouw