Tom Dekoninck

Meet the team

CEBEKO hanteert al jaren een persoonlijke aanpak als het op hun klanten aankomt. We vinden het daarom wel eens nodig om het CEBEKO team aan jullie voor te stellen. Vandaag starten we met Tom Dekoninck, die we eigenlijk niet meer moeten voorstellen.
 

We kunnen namelijk wel stellen dat Tom een bekende Torhoutenaar is. Naast zaakvoerder van CEBEKO is hij ook 5 jaar lang voorzitter geweest van UNIZO Torhout. Hij is al ruim 28 jaar actief in het familiebedrijf dat zijn ouders in 1983 op de kaart hebben gezet. Hij omschrijft zichzelf als loyaal, eerlijk en ambitieus. 

Het eerste dat hij doet wanneer hij op kantoor komt in de ochtend? Dat is een toer doen op de werkvloer om alle medewerkers een goedemorgen te wensen. Hij vindt het belangrijk om een goede band op te bouwen met het hele team. Als sociaal persoon geeft hij aan dat hij tijdens de lockdown toch vooral de sociale contacten en activiteiten erg gemist heeft. 

Als hij zichzelf kon vergelijken met een machine uit onze verhuurvloot dan zou dat een rechte telescoophoogwerker zijn. Waarom? “Ik leg voor mezelf de lat steeds hoog en probeer zoveel mogelijk een overview te hebben van mijn bedrijf. Van hoe hoger je kan kijken, hoe groter het globale overzicht,” vertelt Tom.

Meet the team - Tom Dekoninck
Meet the team - Tom Dekoninck

Yanmar onthult nieuwe generatie ViO17 minigraafmachine

Yanmar Compact Equipment EMEA heeft het nieuwste model gelanceerd van zijn wereldwijd geprezen ViO17 Zero Tail Swing minigraver. Het compacte, veelzijdige en betrouwbare model van de volgende generatie zet de norm op het gebied van toonaangevende prestaties en productiviteit.

Yanmar Compact Equipment kleurt rood

Het begin van een nieuw tijdperk. Alle modellen van Yanmar Compact Equipment krijgen voortaan een rode kleur. Na de Noord-Amerikaanse machines, die reeds in 2020 verschenen in het nieuwe Yanmar Premium Red, volgt nu ook de rest van de wereld.