Chris Warnez

Meet the team

CEBEKO hanteert al jaren een persoonlijke aanpak als het op hun klanten aankomt. We vinden het daarom wel eens nodig om het CEBEKO team aan jullie voor te stellen. 

Vandaag is het de beurt aan onze chauffeur Chris Warnez die al een kleine 20 jaar bij CEBEKO werkt. Hij is daarmee ook de trouwste medewerker en doet zijn werk nog steeds met veel passie.

Zijn collega’s kennen hem als Warnez, een zeer expressief persoon en een echte levensgenieter die altijd klaar staat voor iedereen. Een jaar geleden werd hij fiere opa van een flinke meid genaamd Annet. Sindsdien heten de collega’s hem ook wel eens Opa Kraan. In het weekend gaat hij graag op toer met zijn moto of placeert hij een dansje tijdens het uitgaan.

Als er iemand weet hoe hij met een vrachtwagen en bouwmachines aan de slag moet, dan is het wel Chris. Met zijn jarenlange ervaring levert hij de machines zorgvuldig en stipt af bij onze klanten. ‘Er kan geen één rijden met mijn camion zoals ikzelf,’ vertelt hij dan ook met veel trots. Enkele dagen per week staat hij in voor de Rental logistics bij CEBEKO. Dan kan hij doen wat hij echt graag doet: werven bezoeken en samen met de klant een gepaste oplossing vinden. Hij geeft ook vaak demo’s waar hij met plezier een woordje uitleg geeft over de werking van de machine.

Afbeelding verwijderd.

Het eerste wat hij doet wanneer hij op kantoor komt in de ochtend? Iedereen altijd een goedemorgen wensen. Hij hecht zeer veel belang aan de band met zijn collega’s en de sfeer op kantoor. Tijdens de lockdown heeft hij dan ook vooral het ‘gezever’ gemist en de toffe gesprekken. ‘CEBEKO is een kleinschalig bedrijf, we kennen elkaar allemaal. Niemand wordt gezien als zomaar een nummer maar echt als een volwaardig persoon,’ zegt hij.

Meet the team - Chris Warnez
Meet the team - Chris Warnez

Feestdagen in mei: hou rekening met sluitingsdagen

In mei zijn er verschillende feestdagen. Hou daarom in je planning rekening met volgende sluitingsdagen:

YANMAR ViO23-6

Op zoek naar een compacte én krachtige minigraver?

Maak kennis met deze zero tail minigraafmachine van 2,3 ton met uitschuifbaar chassis.