Meet the team - Vincent Cobbaert

Meet the team - Vincent Cobbaert

CEBEKO hanteert al jaren een persoonlijke aanpak als het op hun klanten aankomt. Hoog tijd dus om het CEBEKO team met trots aan jullie voor te stellen.

Vandaag is Vincent Cobbaert aan de beurt. Net zoals enkele andere collega’s maakt hij al lange tijd deel uit van het team. Hij startte zijn CEBEKO avontuur in 2009 in onze verhuurafdeling en schakelde na enkele jaren over naar de wisselstukkenafdeling. Van voorraadbeheer tot het verwerken van binnenkomende en uitgaande bestellingen. Vincent heeft vele bijnamen, maar de meeste onder ons kennen hem als Franky, een loyale en flexibele collega.

Met zijn jarenlange ervaring kunnen we wel stellen dat hij ondertussen een wandelende encyclopedie is als het op bouw- en grondverzetmachines aankomt. Zijn huidige takenpakket focust zich voornamelijk op het voorzien van Technical Support. Heb je een vraag over de werking van een machine of sta je in panne? Dan is er een grote kans dat je Vincent aan de lijn krijgt. Of dat nu in het Frans, Engels, Nederlands of Duits moet gebeuren, hij helpt elke klant met plezier verder.  

Om de dag goed te starten overloopt hij meteen zijn mailbox, zo is hij op de hoogte van alle lopende zaken. Als we hem vragen wat zijn grootste blunder op de werkvloer is, krijgen we volgend antwoord: “Ooit heb ik mazout getankt in het waterreservoir van een walsrol, een fout die ik zeker geen tweede keer zal maken.” Zijn ringtone? Bla Bla Bla van Gigi D’Agostino omdat er volgens hem geen 2 telefoons zijn met deze ringtone, lekker uniek dus.  

Waarom iemand volgens hem zou moeten solliciteren bij CEBEKO? “Waar een wil is, is een weg. Als je gemotiveerd bent om de handen uit de mouwen te steken en bij te leren kom je hier al een heel eind. Bovendien werkt iedereen goed samen wat zorgt voor een leuke, gezellige sfeer”, vertelt hij.

Meet the team - Vincent Cobbaert
Meet the team - Vincent Cobbaert