Meet the team - Marco Favresse

Meet the CEBEKO team

CEBEKO hanteert al jaren een persoonlijke aanpak als het op hun klanten aankomt. We vinden het daarom wel eens nodig om het CEBEKO team aan jullie voor te stellen. 

Vandaag is het de beurt aan Marco Favresse. Hij werkt al bij CEBEKO sinds juni 2007 en is daarmee ook één van onze trouwste medewerkers. Bij zijn collega’s staat hij al jaar en dag gekend als ‘Suske’, een spontane levensgenieter die steeds klaar staat voor zijn collega’s en vrienden. 

In zijn vrije tijd geniet hij ervan om met de moto of fiets te gaan rijden. Als echte levensgenieter gaat hij ook graag op restaurant met vrienden en familie. Zijn lievelingsgerecht? Dat is een goeie steak met pepersaus en daarbij frietjes met mayonaise. Lekker gaan eten is dan ook iets wat hij erg gemist heeft tijdens de lockdown. 

Marco is al 14 jaar aan het werk bij CEBEKO als servicetechnieker. Hij vergelijkt zichzelf met een multifunctionele wiellader omdat hij ingezet wordt voor zeer uiteenlopende taken inzake het onderhoud en herstellen van machines. Dit doet hij zowel hier ter plaatse als op locatie bij de klant.

Wanneer hij hier ter plaatse aan het werk is, heeft Marco zijn eigen plekje in de werkplaats en daar mogen er 2 dingen niet ontbreken: een potje koffie en muziek. Eenmaal je de werkplaats binnenloopt hoor je altijd Topradio spelen. De ideale zender voor iemand zoals Marco die fan is van goede retroplaatjes. Hij vindt het vooral aangenaam om bij CEBEKO te werken vanwege de gezellige sfeer onder de collega’s.

Marco Favresse
Marco Favresse