Meet the team - Jordy Bogaert

Meet the CEBEKO team

CEBEKO hanteert al jaren een persoonlijke aanpak als het op hun klanten aankomt. We vinden het daarom wel eens nodig om het CEBEKO team aan jullie voor te stellen.

Vandaag is Jordy Bogaert aan de beurt. Hij startte bij het bedrijf in augustus 2018 als jobstudent. Het beviel hem zo goed dat hij nu, ruim 5 jaar later, nog steeds deel uitmaakt van het CEBEKO team maar dan als vaste medewerker. Tot voor kort droeg Jordy de titel van jongste werkkracht van het team, maar deze heeft hij enkele weken geleden moeten afgeven aan een nieuwe collega. 

We kunnen Jordy omschrijven als opgewekt, flexibel en steeds gemotiveerd. Bij de start van zijn job in de carrosserie- en constructiewerkplaats werd hij begeleid en vergezeld door Jurgen, een krak in zijn vak. Enkele jaren later kon hij, met alle nodig kennis, alleen aan de slag in de lasserij. Als teamplayer viel dat niet altijd mee, maar de vrijdagavonddrinks (met een fris pintje uiteraard) en andere teamactiviteiten maakten veel goed. Sinds kort heeft Jordy er opnieuw een collega bij en binnenkort verhuist ook de constructiewerkplaats naar onze nieuwbouwsite in Torhout. Een centrale werkplek waar iedereen als team optimaal kan samenwerken.

Kan uw eigen machine wel een opfrisbeurt gebruiken of wilt u uw nieuw aangekochte machine in uw bedrijfskleur plaatsen? Bent u op zoek naar op maat gemaakte aanbouwdelen om uw machine te personaliseren? Dat kan allemaal mede dankzij de kennis en vaardigheden van Jordy. Wanneer dat nodig is, springt hij ook wel eens bij in de service werkplaats om de handen uit de mouwen te steken. Niets is hem te veel.

In zijn vrije tijd sleutelt hij aan oldtimers en als ultieme vorm van ontspanning zet hij graag eens de bloemetjes buiten op een techno of retro party. Hij vindt het dan ook belangrijk dat er tijdens het werken wat uptempo muziek op de achtergrond klinkt. Als we hem vragen naar zijn grootste blunder krijgen we het antwoord: “Ik heb ooit eens heel men atelier doorzocht op zoek naar mijn veiligheidsbril om dan tot de vaststelling te komen dat hij gewoon bovenop men hoofd stond.” (herkenbaar voor velen). Jordy komt elke dag met plezier werken en dat is volgens hem voornamelijk te danken aan de familiale en collegiale sfeer die er heerst. “Naast hard werken kan er altijd eens goed gelachen worden,” besluit hij. 
 

Meet the team - Jordy Bogaert
Meet the team - Jordy Bogaert