Meet the team - Dieter Bolle

Meet the team

CEBEKO hanteert al jaren een persoonlijke aanpak als het op hun klanten aankomt. We vinden het daarom wel eens nodig om het CEBEKO team aan jullie voor te stellen. 

Kennen jullie Dieter al? Vast wel! Dieter Bolle is reeds een kleine 15 jaar trouwe medewerker bij CEBEKO. Hij heeft het bedrijf en het CEBEKO team zien groeien doorheen de jaren. 

Hij studeerde initieel af als boekhouder maar saai kunnen we hem zeker niet noemen. Hij zorgt steeds voor een lach op de werkvloer en gaat in zijn vrije tijd wel eens los op zijn favoriete retroplaatjes. Ook fietsen en tijd doorbrengen met zijn vrouw en kinderen behoren tot zijn vrijetijdsactiviteiten. 

Als Division manager machinery vervult hij diverse taken betreffende de aankoop, verkoop en verhuur van de machines. Een echte duizendpoot dus! Hij zou zichzelf dan ook vergelijken met een multifunctionele wiellader. “Ik heb een ruim takenpakket bij CEBEKO waardoor ik vaak en snel moet schakelen tussen verschillende opdrachten,” vertelt Dieter.

Collegialiteit is een belangrijke kernwaarde bij CEBEKO en dat kan hij alleen maar beamen. Dieter omschrijft de collega’s als een toffe bende met een ‘work hard, play hard’ mentaliteit. Hoewel het team groter wordt, verdwijnt de onderlinge hechte band tussen de collega’s niet. De lockdown periode was dan ook niet eenvoudig. Dieter miste vooral het contact met klanten en collega’s. Ook het ontbreken van beurzen, dealermeetings en opendeurdagen was een groot gemis.

Meet the team - DIeter Bolle
Meet the team - DIeter Bolle