Mededeling CEBEKO omtrent COVID-19

Mededeling CEBEKO omtrent COVID-19

Via deze communicatie willen wij u informeren over de maatregelen die wij zullen nemen omtrent COVID-19 (Corona virus). Wij vragen u onderstaande maatregelen door te nemen.

Als onderneming willen wij onze maatschappelijke burgerplicht vervullen en de hoogste prioriteit geven aan de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en omgeving. Met deze communicatie willen wij u graag op de hoogte brengen van enkele nieuwe maatregelen die in overeenstemming zijn met de aanbevelingen van de overheid. Wij hebben de beslissing genomen om ook tijdens deze moeilijke periode u van dienst te blijven, weliswaar met een minimale bezetting.

Om de veiligheid van onze medewerkers te garanderen hebben wij bijkomende maatregelen getroffen:

  • Verhuurmachines blijven beschikbaar en u kunt deze telefonisch of via e-mail verhuur@cebeko.be bestellen. Ook hierbij worden de aanbevolen richtlijnen gerespecteerd. Machines afhalen of terugbrengen kan enkel na telefonische afspraak.
  • Wij laten maximaal 2 vrachtwagens toe op ons terrein. 
  • Alle hendels, instaptreden en handvaten van de machines worden grondig gedesinfecteerd.
  • Wij vragen u steeds 2 meter afstand te houden van de aanwezige medewerkers.
  • Momenteel ondervinden wij nog geen bevoorradingsproblemen. U kunt dus telefonisch of via e-mail parts@cebeko.be nog steeds onderdelen bestellen. Het afhalen van deze onderdelen kan enkel na telefonische afspraak.
  • Tot nader order blijven de koerierdiensten rijden.
  • Ons commercieel team blijft telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Wij vragen u ook rekening te houden met onze aangepaste openingsuren. CEBEKO is open van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Op zaterdag zijn wij voortaan gesloten tot nader bericht. 

U kunt ons steeds telefonisch bereiken via 050 21 49 35 of een mail sturen naar info@cebeko.be (voor vragen anders dan het huren van een machine of bestellen van onderdelen). In geval van technische defecten of pannes blijft ook ons noodnummer actief.

CEBEKO blijft de beslissingen van de overheid nauwgezet opvolgen. Wij willen u bij voorbaat bedanken voor uw begrip en vragen iedereen om de maatregelen te respecteren en vooral goed voor elkaar te zorgen.