Toebehoren

Droomt u van een compleet uitgeruste machine? Dan bent u bij CEBEKO aan het juiste adres. Dankzij ons breed aanbod toebehoren kunt u uw aangekochte graafmachine of wiellader naar eigen wens personaliseren. Elk accessoire heeft een specifiek doel en kan u het werk aanzienlijk makkelijker maken. We bieden heel wat kwaliteitsmerken aan zoals Yanmar, Cangini, HKS en Gyru-Star. Om u nog beter van dienst te zijn is CEBEKO ook gestart met de productie van een eigen reeks attachments. Wij maken deze graag op maat voor uw machine. Niet zeker waar u naar op zoek bent? Ons team staat steeds klaar om deskundig advies te geven.

  • CEBEKO bakken
  • CEBEKO bakken
Toebehoren Graafmachines

CEBEKO heeft een breed aanbod toebehoren waarmee u uw aangekochte graafmachine naar eigen wens kan personaliseren. Elk accessoire heeft een…

  • Toebehoren Wielladers
Toebehoren Wielladers

CEBEKO heeft een breed aanbod toebehoren waarmee u uw aangekochte wiellader naar eigen wens kan personaliseren. Elk accessoire heeft een specifiek…

Waarom voor CEBEKO kiezen?

personalised service

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatie, deskundig advies en een persoonlijke aanpak willen wij u een superieure klantenbeleving bieden. Wij werken steeds in functie van uw tevredenheid en zoeken een gepaste oplossing voor elk project.

performant machinery

Doorheen de jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd. Als erkend en officieel dealer-invoerder van heel wat topmerken kunnen wij steeds een optimale kwaliteit en service aanbieden. Wij spelen in op de wensen van onze klanten door vaak nieuwe machines aan te kopen. Zo kunnen we onze uitgebreide verhuurvloot up-to-date houden. 

powered by trust

CEBEKO is uw betrouwbare partner in het verkopen, verhuren, herstellen en het afleveren van wisselstukken voor bouw- en grondverzetmachines. Hoewel we bijna 40 jaar ervaring hebben, wordt ons team nog steeds regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste machines en technieken. 

Ik ben al zeker 15 jaar tevreden klant en CEBEKO levert keer op keer topservice. Ze staan altijd klaar om uitleg te geven over de werking van een machine, ook telefonisch. Elke vraag wordt serieus genomen en er wordt steeds kort op de bal gespeeld.

Dirk Fiems

Vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan Meeuws