Wij stellen een nieuwe samenwerking aan u voor!

Tot op heden had CEBEKO reeds drie merken in hun merkenportefeuille: YANMAR, Cormidi en MultiOne. Met verdere uitbreidingen in het vooruitzicht stellen wij met veel trots een nieuwe samenwerking aan u voor! Sinds kort is CEBEKO officieel dealer en invoerder van Thwaites dumpers.

Thwaites, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, is één van de marktleiders die uitblinkt in robuustheid, kwaliteit en degelijkheid. Ze specialiseren zich specifiek in bandendumpers van diverse tonnages. Het geavanceerd ontwerp en de continue investeringen in apparatuur zorgen ervoor dat de klanten steeds het allerbeste kunnen verwachten. Dit reflecteert zich niet enkel in de kracht en betrouwbaarheid van het product, maar ook het grote belang voor klantentevredenheid, veiligheid en ergonomie.

Al meer dan 6 decennia beantwoordt Thwaites aan de eisen van hun klanten en de vernieuwende en innoverende technologieën op de markt. Ze hebben hiervoor een Trumpf laser geïnstalleerd die met uiterste precisie optimale resultaten kan afleveren. Daarnaast werd er ook een IGM automatische lasrobot geïnstalleerd met uitstekende programmeertechnieken. Deze bestedingen in vernieuwende apparatuur hebben de innovatie, efficiëntie en veiligheid in hun Leamongton Spa fabriek verbeterd. Ian Brown, managing director van Thwaites zegt: “At every stage of product advancement within the industry, Thwaites have been the innovators.” Volgens hem zijn investering en innovatie kritische factoren voor deze business. Dankzij continue bestedingen heeft Thwaites hun productiviteit verhoogt en daarbij ook de veiligheid en efficiëntie van hun proces bevorderd.

Nieuw bij Thwaites is de cabine optie voor hun 6 en 9 ton bandendumpers. Deze nieuwe Level 2 ROPS en FOPS cabine garandeert de veiligheid van de operator door hem te beschermen van vallende objecten en het kantelen van de machine. In de cabine kan men ook een geïntegreerd 360 graden camerasysteem terugvinden die de kans op werfongevallen fors verminderd. Thwaites Engineering Manager Bob McElvogue zegt: “Our highly skilled and experienced engineering design team here at our Warwickshire manufacturing plant, have strategically developed and applied improvements to driver comfort, that will reduce operator fatigue and improve on site productivity.”

Interesse? Bekijk dan het volledige aanbod hier en neem contact op met ons via info@cebeko.be of 050 21 49 35.

Thwaites bandendumper
Thwaites bandendumpers met cabine optie!

Wij hebben nieuwe nummers!

Om de communicatie te verbeteren met onze klanten hebben wij enkele nieuwe rechtstreekse telefoonnummers!

UITBREIDING VERHUUR

Steeds is CEBEKO op zoek naar de beste oplossingen voor verhuurmachines. Daarom breiden wij steeds ons machinepark uit.