Toebehoren Multifunctionele wielladers

Met meer dan 170 originele accessoires kunnen de MultiOne machines in enkele seconden omgetoverd worden tot een grasmachine, klepelmaaier, heftruck, een compacte tractor, een telescopische lader, een betonmixer, grasprikker, een personenlift enzovoort. Voor overheden kan deze machine een zeer slimme investering zijn die kan ingezet worden als veegmachine, bladblazer, grasmaaier én sneeuwruimer. Op deze pagina zie je slechts een greep uit het aanbod. Het volledige overzicht vind je hier.

Accessoire 4

Accessoire 4

Accessoire 13

Accessoire 13

Accessoire 5

Accessoire 5

Accessoire 14

Accessoire 14

Accessoire 6

Accessoire 6

Accessoire 15

Accessoire 15

Accessoire 7

Accessoire 7

Accessoire 16

Accessoire 16

Accessoire 8

Accessoire 8

Accessoire 17

Accessoire 17

Accessoire 1

Accessoire 1

Accessoire 9

Accessoire 9

Accessoire 2

Accessoire 2

Accessoire 10

Accessoire 10

Accessoire 3

Accessoire 3

Accessoire 12

Accessoire 12

Waarom voor CEBEKO kiezen?

personalised service

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatie, deskundig advies en een persoonlijke aanpak willen wij u een superieure klantenbeleving bieden. Wij werken steeds in functie van uw tevredenheid en zoeken een gepaste oplossing voor elk project.

performant machinery

Doorheen de jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd. Als erkend en officieel dealer-invoerder van heel wat topmerken kunnen wij steeds een optimale kwaliteit en service aanbieden. Wij spelen in op de wensen van onze klanten door vaak nieuwe machines aan te kopen. Zo kunnen we onze uitgebreide verhuurvloot up-to-date houden. 

powered by trust

CEBEKO is uw betrouwbare partner in het verkopen, verhuren, herstellen en het afleveren van wisselstukken voor compacte grondverzet- en bouwmachines. Hoewel we ruim 35 jaar ervaring hebben wordt ons team nog steeds regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste machines en technieken. 

Vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan Meeuws

Er is er maar één die de service kan geven die we nodig hebben, en dat zijn jullie. Altijd met een smile en nooit een ‘neen’.

Stefan Vanhee - Cloet Bouw