Toebehoren Graafmachines

CEBEKO heeft een breed aanbod toebehoren waarmee u uw aangekochte graafmachine naar eigen wens kan personaliseren. Elk accessoire heeft een specifiek doel en kan u het werk aanzienlijk makkelijker maken. We bieden heel wat kwaliteitsmerken aan zoals Yanmar, Cangini, HKS en Gyru-Star. Ook voor op maat gemaakte accessoires zoals bakken en snelwissels kunt u bij ons terecht.

CEBEKO Slotenbak

Slotenbakken

Met een slotenbak kan men afwerk- , graaf- en laadwerk uitvoeren. Ze zijn geschikt voor het reinigen van brede sleuven, het afgraven van hellingen, nivellering en het laden van materiaal.

 • Gewicht van 42 tot 267 kilo
 • Inhoud van 41 tot 460 liter
0 tot 12 ton
puinbak

Puinbakken

Dit aanbouwdeel kan zand, fijne grond en water door de bak laten lopen bij het oppakken van vaste materialen als rotsen, stenen, wortels en puin.

 • Gewicht van 48 tot 352 kilo
 • Inhoud van 56 tot 350 liter
0 tot 12 ton
Banaanbakken

Banaanbakken

Een banaanbak kan gebruikt worden voor het graven van smalle sleuven. 

 • Gewicht van 18 tot 135 kilo
 • Inhoud van 24 tot 208 liter
 • Optie: 2 tanden van 0 tot 3.5 ton
 • Optie: 3 tanden van 3.5 tot 10 ton
0 tot 12 ton

Dieplepelbakken

Een dieplepelbak is bedoeld voor diverse laad- en graaf werkzaamheden.

 • Gewicht van 21 tot 174 kilo
 • Inhoud van 46 tot 330 liter
 • Optie: 3 tanden van 0 tot 2.5 ton
 • Optie: 4 tanden van 2.5 tot 10 ton
0 tot 12 ton
Lasco Houtsplijter op kraan

Houtsplijters & grijpers

Onze houtsplijters - en grijpers kunnen op verschillende machines worden aangesloten.
De houtsplijters zijn al succesvol getest op graafmachines tot en met 30 ton. De hydraulische splijters kunnen zowel kleine als grote houtblokken splijten en zijn door hun gebruiksvriendelijkheid de ideale manier om houtblokken te splijten! Onze houtgrijpers zijn de beste oplossing om hout te manipuleren.

Verkrijgbaar voor elk tonnage
Zeefbak Gyru-Star

Zeefbakken

De zeefbakken van Gyru-Star en Cangini zijn ideaal voor het sorteren van materialen met verschillende diameters. De materialen worden van elkaar gescheiden zonder de grote stukken te vermalen. Ook bij afbraak- en bouwwerken kunnen de zeefbakken ingezet worden voor het sorteren van bouwpuin om het recycleren te vergemakkelijken.

Beschikbaar voor elk tonnage
Snelwissel CEB

Snelwissels

We hebben bij CEBEKO zowel mechanische als hydraulische snelwissels in het aanbod, met of zonder lasthaak. Ze zijn universeel inzetbaar met eenvoudige bediening.

0 tot 60 ton
Yanmar Breekhamer

Breekhamers

De hydraulische breekhamers van Yanmar passen op elk type minigraver. Er is keuze uit 8 diverse breekhamers van 60 tot 900 kg. Dankzij het monobloc-ontwerp zijn er geen trekstangen aanwezig die kunnen beschadigd raken. De hoogwaardige isolatieschelpen zorgen voor de nodige geluids- en vibratiereductie.

0 tot 14 ton
Auger Torque grondboor

Grondboren

Auger Torque is wereldwijd marktleider op het gebied van grondboren en toebehoren. Hun assortiment omvat een ruime keuze aan boren geschikt voor graafmachines tot 45 ton. Het gebruik van hydraulische kwaliteitsmotoren en stevige assen en bussen zorgt voor een langere levensduur.

0 tot 45 ton
Cangini Sorteergrijper

Sloop-sorteergrijpers

De sloop-sorteergrijpers van Cangini kunnen gebruikt worden voor het sorteren, grijpen, opruimen en verplaatsen van diverse materialen. Dankzij het sterke frame kunnen ze ook ingezet worden bij afbraakwerken. Ze zijn standaard uitgerust met een hydraulische rotator. 

0 tot 14 ton
Nog geen foto beschikbaar

Draaikantelstukken & Tiltrotators

Een draaikantelstuk of tiltrotator zorgt ervoor dat uw graafmachine nog breder inzetbaar is dan voorheen. Ons aanbod van topmerken zoals HKS en NOX zijn dé oplossing voor grondverzet en sloopwerkzaamheden. De graafmachine dient minder verplaatst te worden waardoor de productiviteit flink omhoog gaat.

Beschikbaar voor elk tonnage

Waarom voor CEBEKO kiezen?

personalised service

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatie, deskundig advies en een persoonlijke aanpak willen wij u een superieure klantenbeleving bieden. Wij werken steeds in functie van uw tevredenheid en zoeken een gepaste oplossing voor elk project.

performant machinery

Doorheen de jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd. Als erkend en officieel dealer-invoerder van heel wat topmerken kunnen wij steeds een optimale kwaliteit en service aanbieden. Wij spelen in op de wensen van onze klanten door vaak nieuwe machines aan te kopen. Zo kunnen we onze uitgebreide verhuurvloot up-to-date houden. 

powered by trust

CEBEKO is uw betrouwbare partner in het verkopen, verhuren, herstellen en het afleveren van wisselstukken voor compacte grondverzet- en bouwmachines. Hoewel we ruim 35 jaar ervaring hebben wordt ons team nog steeds regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste machines en technieken. 

Vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan Meeuws

Er is er maar één die de service kan geven die we nodig hebben, en dat zijn jullie. Altijd met een smile en nooit een ‘neen’.

Stefan Vanhee - Cloet Bouw