Graafmachines 5 ton - 10 ton

De Yanmar midigraafmachines vanaf 5 ton zijn geschikt voor diverse graafwerken en omgevingen. Deze machines brengen grootse prestaties en lage operationele kosten met zich mee.

Yanmar ViO57-6

Yanmar VIO57-6B

De ViO57-6B is de meest compacte graafmachine in zijn klasse en kan gebruikt worden in stedelijke gebieden.

Yanmar SV60

Yanmar SV60

Deze midigraafmachine, met de voordelen van een compacte graafmachine, is ontworpen om effectief te werken aan een grote verscheidenheid van werven. In stedelijke gebieden is het onnodig om twee rijstroken af te zetten.

Yanmar ViO80-1

Yanmar ViO80-1

Deze compacte midigraver kan gebruikt worden in diverse omgevingen. De tweedelige giek verbetert aanzienlijk de prestaties van de machine, in het bijzonder bij het heffen, de verplaatsingen en de positionering van de ladingen.

Yanmar VIO82

Yanmar ViO82

Hoewel het bedrijfsgewicht 8200 kg bedraagt is de machine ook uitgerust met een contragewicht om een hogere stabiliteit en hefcapaciteit te bieden dan andere machines in dezelfde gewichtsklasse. Het innovatief hydraulisch systeem vermindert het hydraulische drukverlies en biedt de machinist meer gebruiksgemak.

Yanmar B7 SIGMA-6

Yanmar B7 SIGMA-6

De B7 Sigma-6 is de meest compacte graafmachine van 8 ton die op de markt verkrijgbaar is. Deze midigraver heeft een draaicirkel van slechts 1320 mm, dit is 35 tot 40% minder dan vergelijkbare machines. De B7 Sigma-6 is het ideale werktuig voor bouwterreinen in dicht bevolkte en stedelijke gebieden met beperkte ruimte.

YANMAR VIO80-2PB

Yanmar VIO80-2PB

Deze compacte midigraver kan gebruikt worden in diverse omgevingen. De tweedelige giek verbetert aanzienlijk de prestaties van de machine, in het bijzonder bij het heffen, de verplaatsingen en de positionering van de ladingen.

Yanmar SV100-2

Yanmar SV100-2

De SV100-2 is uitermate geschikt voor werkzaamheden in steden, het is onnodig het verkeer in beide rijrichtingen om te leiden. De machine heeft een uitzonderlijk hoge uitbreekkracht voor een machine van 10 ton.

Yanmar SV100-2PB

Yanmar SV100-2PB

De tweedelige giek verbetert aanzienlijk de prestaties van de machine. Het systeem laat toe om het hefvermogen van de machine tot wel 45% te verhogen in bepaalde posities.

Waarom voor CEBEKO kiezen?

personalised service

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatie, deskundig advies en een persoonlijke aanpak willen wij u een superieure klantenbeleving bieden. Wij werken steeds in functie van uw tevredenheid en zoeken een gepaste oplossing voor elk project.

performant machinery

Doorheen de jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd. Als erkend en officieel dealer-invoerder van heel wat topmerken kunnen wij steeds een optimale kwaliteit en service aanbieden. Wij spelen in op de wensen van onze klanten door vaak nieuwe machines aan te kopen. Zo kunnen we onze uitgebreide verhuurvloot up-to-date houden. 

powered by trust

CEBEKO is uw betrouwbare partner in het verkopen, verhuren, herstellen en het afleveren van wisselstukken voor compacte grondverzet- en bouwmachines. Hoewel we ruim 35 jaar ervaring hebben wordt ons team nog steeds regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste machines en technieken. 

Vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan Meeuws

Er is er maar één die de service kan geven die we nodig hebben, en dat zijn jullie. Altijd met een smile en nooit een ‘neen’.

Stefan Vanhee - Cloet Bouw