Graafmachines 0,8 ton - 2 ton

Onze compacte micrograafmachines van 0,8 ton tot en met 2 ton zijn de beste oplossing voor graafwerken binnenshuis. Ze kunnen zonder problemen door elke doorgang van minder dan 1 meter. Om de stabiliteit te bewaren kunnen de rupsen nadien ook weer uitgeschoven worden. Dankzij het kleine gewicht kunt u deze machines zelf transporteren op een aanhanger.

Yanmar SV08

Yanmar SV08

Deze compacte micrograver is ideaal voor kleine grondwerken zoals het graven van een sleuf of verbouwingen binnenshuis. Het uitschuifbare chassis verbetert de stabiliteit van de machine.

YANMAR VIO10

Yanmar VIO10

Deze micrograver is geschikt voor werkzaamheden in kleine ruimtes en heeft een uitschuifbaar chassis.

Yanmar ViO12-2A

Yanmar VIO12-2A

Deze micrograafmachine kan zowel in smalle ruimtes gebruikt worden als naast een muur dankzij de Zero Tail Swing. Ook hier kan het onderstel uitgeschoven worden. Het uitschuifbare onderstel zorgt voor extra stabiliteit bij het heffen van zware lasten.

Yanmar ViO17

Yanmar VIO17

De ViO17 is een Zero Tail graafmachine met uitstekende stabiliteit die werkt op de smalste plekken. Het ViPPS hydraulisch systeem verhoogt de werksnelheid.

Waarom voor CEBEKO kiezen?

personalised service

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatie, deskundig advies en een persoonlijke aanpak willen wij u een superieure klantenbeleving bieden. Wij werken steeds in functie van uw tevredenheid en zoeken een gepaste oplossing voor elk project.

performant machinery

Doorheen de jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd. Als erkend en officieel dealer-invoerder van heel wat topmerken kunnen wij steeds een optimale kwaliteit en service aanbieden. Wij spelen in op de wensen van onze klanten door vaak nieuwe machines aan te kopen. Zo kunnen we onze uitgebreide verhuurvloot up-to-date houden. 

powered by trust

CEBEKO is uw betrouwbare partner in het verkopen, verhuren, herstellen en het afleveren van wisselstukken voor compacte grondverzet- en bouwmachines. Hoewel we ruim 35 jaar ervaring hebben wordt ons team nog steeds regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste machines en technieken. 

Vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan Meeuws

Er is er maar één die de service kan geven die we nodig hebben, en dat zijn jullie. Altijd met een smile en nooit een ‘neen’.

Stefan Vanhee - Cloet Bouw