Graafmachines

Yanmar verdeelt en produceert bouwmachines die speciaal ontworpen zijn voor de bouw, civiele techniek en landschapsarchitectuur. Zo is Yanmar dé perfecte partner voor al uw graafwerken, klein en groot. CEBEKO biedt hun uitgebreid assortiment aan van diverse graafmachines in allerlei tonnages. De rupskranen zijn al beschikbaar vanaf 0,8 ton, ideaal voor graafwerken binnenshuis. Ook voor grote projecten hebben wij midigravers beschikbaar tot 11 ton. Dient u werken uit te voeren in stedelijke gebieden? Dan zijn er natuurlijk ook de mobiele graafmachines op banden.

  • Graafmachines 0,8 ton - 2 ton
Graafmachines 0,8 ton - 2 ton

Onze compacte micrograafmachines van 0,8 ton tot en met 2 ton zijn de beste oplossing voor graafwerken binnenshuis.

  • Graafmachines 2 ton - 5 ton
Graafmachines 2 ton - 5 ton

De Yanmar minigraafmachines vanaf 2 ton zijn de ideale combinatie tussen compactheid, polyvalentie, stabiliteit en grootse prestaties.

  • Graafmachine 5,6 ton - 10 ton
Graafmachines 5 ton - 10 ton

De Yanmar midigraafmachines vanaf 5 ton zijn geschikt voor diverse graafwerken en omgevingen.

  • Graafmachines + 10 ton
Graafmachines + 10 ton

Ook voor grote tot zeer grote graafwerken kunt u bij CEBEKO de gepaste machine vinden.

  • mobiele graafmachines
Mobiele graafmachines

Met deze machines bent u steeds mobiel en heeft u geen extern transport nodig voor werkzaamheden in stedelijke gebieden.

Waarom voor CEBEKO kiezen?

personalised service

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatie, deskundig advies en een persoonlijke aanpak willen wij u een superieure klantenbeleving bieden. Wij werken steeds in functie van uw tevredenheid en zoeken een gepaste oplossing voor elk project.

performant machinery

Doorheen de jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd. Als erkend en officieel dealer-invoerder van heel wat topmerken kunnen wij steeds een optimale kwaliteit en service aanbieden. Wij spelen in op de wensen van onze klanten door vaak nieuwe machines aan te kopen. Zo kunnen we onze uitgebreide verhuurvloot up-to-date houden. 

powered by trust

CEBEKO is uw betrouwbare partner in het verkopen, verhuren, herstellen en het afleveren van wisselstukken voor compacte grondverzet- en bouwmachines. Hoewel we ruim 35 jaar ervaring hebben wordt ons team nog steeds regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste machines en technieken. 

Vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan Meeuws

Er is er maar één die de service kan geven die we nodig hebben, en dat zijn jullie. Altijd met een smile en nooit een ‘neen’.

Stefan Vanhee - Cloet Bouw