Verreikers

Dient u voorwerpen te tillen en/of te verplaatsen? Dan is een verreiker de beste optie voor u! CEBEKO heeft diverse types te huur die verschillen in werkhoogte, vertebereik en laadvermogen. Deze worden standaard met bak en vorken geleverd. Andere toebehoren kunnen steeds aangevraagd worden.

Verreiker Weidemann T4512

WEIDEMANN T4512

Deze compacte verreiker van Weidemann is uniek door zijn combinatie van hefhoogte, breedte en machinevermogen. Met vierwielbesturing en vierwielaandrijving is hij stabiel en goed uitgerust voor veel uiteenlopende taken.

MANITOU MT 625 T

MANITOU MT 625 T

De MT 625 komt met zijn vierwielaandrijving gewillig en vlot overal door. Deze robuuste en betrouwbare machine is ideaal om paletten tot de eerst etage van een gebouw te brengen, vrachtwagens te lossen of bulkmateriaal te laden.

MANITOU MT1030

MANITOU MT 1030

De MT 1030 brengt een pallet met de grootst mogelijke stabiliteit tot een hoogte van 10 m of een betonvulling naar zijn maximale reikwijdte van 7,15 m. Dat maakt deze verreiker ideaal voor alle bedrijven in de bouwwereld.

MANITOU 1436 R

MANITOU 1436 R

Deze verreiker is een uitstekende keuze voor bouwplaatsen waar u op grote hoogte moet werken.

MANITOU MT 1740

MANITOU MT 1740

De MT 1740 kan lasten heffen tot 4 T op een hoogte van 17 m. Hij kan werken op lastige terreinen en heeft een korte draaicirkel voor goede manoeuvreerbaarheid.

MERLO P40.17

MERLO P40.17

De Merlo P40.17 is compact en licht van gewicht wat de impact op de ondergrond beperkt. Deze verreiker kan lasten heffen tot 2,5 T op een hoogte van 17 m.

Manitou MRT2150

ROTERENDE MANITOU MRT2150

Deze krachtige verreiker kan 360° roteren en is veelzijdig inzetbaar voor zwaar werk. Met zijn telescopische steunpoten kan hij tot 5 ton (!) heffen. Het draaivermogen maakt het mogelijk om diverse werkzaamheden uit te voeren zonder de machine te verplaatsen.

ROTERENDE MANITOU MRT2550

ROTERENDE MANITOU MRT2550

Deze krachtige verreiker kan 360° roteren en kan met gebruik van zijn telescopische steunpoten tot 5 ton (!) heffen. Zeer geschikt voor bedrijven die op een veilige manier op grote hoogte willen werken.

Waarom voor CEBEKO kiezen?

personalised service

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatie, deskundig advies en een persoonlijke aanpak willen wij u een superieure klantenbeleving bieden. Wij werken steeds in functie van uw tevredenheid en zoeken een gepaste oplossing voor elk project.

performant machinery

Doorheen de jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd. Als erkend en officieel dealer-invoerder van heel wat topmerken kunnen wij steeds een optimale kwaliteit en service aanbieden. Wij spelen in op de wensen van onze klanten door vaak nieuwe machines aan te kopen. Zo kunnen we onze uitgebreide verhuurvloot up-to-date houden. 

powered by trust

CEBEKO is uw betrouwbare partner in het verkopen, verhuren, herstellen en het afleveren van wisselstukken voor compacte grondverzet- en bouwmachines. Hoewel we ruim 35 jaar ervaring hebben wordt ons team nog steeds regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste machines en technieken. 

Vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan Meeuws

Er is er maar één die de service kan geven die we nodig hebben, en dat zijn jullie. Altijd met een smile en nooit een ‘neen’.

Stefan Vanhee - Cloet Bouw