Diesel Schaarliften

Gezien er uitlaatgassen vrijkomen bij gebruik, is een diesel schaarlift dé ideale oplossing voor buitengebruik. Dankzij de stempels kunnen deze schaarliften ingezet worden op een hellende en/of oneffen ondergrond.

HAULOTTE 12DX

HAULOTTE 12DX

De 12DX is onze kleinste diesel schaarlift en is voorzien van stempels om een stabiele werkomgeving te garanderen.

JLG 40RTS

JLG 40RTS

Deze diesel schaarlift kan makkelijk ingezet worden op ruw terrein.

HAULOTTE H18 SX

HAULOTTE H18 SX

De H18 SX is voorzien van stempels om een stabiele werkomgeving te garanderen op hellingen tot 40%. De schaarlift heeft daarnaast ook een dubbel uitschuifbaar platform voor meer werkruimte.

Waarom voor CEBEKO kiezen?

personalised service

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatie, deskundig advies en een persoonlijke aanpak willen wij u een superieure klantenbeleving bieden. Wij werken steeds in functie van uw tevredenheid en zoeken een gepaste oplossing voor elk project.

performant machinery

Doorheen de jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd. Als erkend en officieel dealer-invoerder van heel wat topmerken kunnen wij steeds een optimale kwaliteit en service aanbieden. Wij spelen in op de wensen van onze klanten door vaak nieuwe machines aan te kopen. Zo kunnen we onze uitgebreide verhuurvloot up-to-date houden. 

powered by trust

CEBEKO is uw betrouwbare partner in het verkopen, verhuren, herstellen en het afleveren van wisselstukken voor compacte grondverzet- en bouwmachines. Hoewel we ruim 35 jaar ervaring hebben wordt ons team nog steeds regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste machines en technieken. 

Vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan Meeuws

Er is er maar één die de service kan geven die we nodig hebben, en dat zijn jullie. Altijd met een smile en nooit een ‘neen’.

Stefan Vanhee - Cloet Bouw