Klein materiaal

Naast het huren van alle soorten bouwmachines bieden wij ook allerhande klein materiaal aan. Voor kleine asfalt- en grondwerken kunt u gebruik maken van onze trilplaten. Ze zijn gebruiksvriendelijk en zijn makkelijk zelf te transporteren. Ideaal voor het aantrillen van zand, stabilisé en klinkers bij het aanleggen van terrassen, opritten, ... Bouwdrogers zijn dan weer geschikt voor het uitdrogen van chape, waterschade of vocht in uw woning. Onze kunststof rijplaten kunt u gebruiken om kwetsbare ondergronden te beschermen of te voorkomen dat u zich vastrijdt op drassig terrein. Ze zijn tevens makkelijk zelf te transporteren.

RIJPLATEN

RIJPLATEN

REMKO ATM30

REMKO ATM30

REMKO ATM90

REMKO ATM90

Waarom voor CEBEKO kiezen?

personalised service

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatie, deskundig advies en een persoonlijke aanpak willen wij u een superieure klantenbeleving bieden. Wij werken steeds in functie van uw tevredenheid en zoeken een gepaste oplossing voor elk project.

performant machinery

Doorheen de jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd. Als erkend en officieel dealer-invoerder van heel wat topmerken kunnen wij steeds een optimale kwaliteit en service aanbieden. Wij spelen in op de wensen van onze klanten door vaak nieuwe machines aan te kopen. Zo kunnen we onze uitgebreide verhuurvloot up-to-date houden. 

powered by trust

CEBEKO is uw betrouwbare partner in het verkopen, verhuren, herstellen en het afleveren van wisselstukken voor compacte grondverzet- en bouwmachines. Hoewel we ruim 35 jaar ervaring hebben wordt ons team nog steeds regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste machines en technieken. 

Vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan Meeuws

Er is er maar één die de service kan geven die we nodig hebben, en dat zijn jullie. Altijd met een smile en nooit een ‘neen’.

Stefan Vanhee - Cloet Bouw