Mobiele graafmachines

Bandenkranen komen goed van pas als u zich snel (20-40 km/u) dient te verplaatsen van de ene naar de andere werf. Met deze machines bent u steeds mobiel en heeft u geen extern transport nodig voor werkzaamheden in stedelijke gebieden.

B95W

Yanmar B95W

Deze machine haalt makkelijk snelheden tot 36 km/u. Dankzij zijn enorme hefvermogen is deze 9 ton ideaal voor wegenbouw. De bandenkraan heeft een soepele automatische aandrijving met extra gaspedaal voor delicate bewegingen.

Yanmar B95W Offset giek

Yanmar B95W DÉPORTÉ

Dit is de enigste machine op de markt die 100% naast zichzelf kan graven. Hierdoor is hij uiterst geschikt voor het plaatsen van kabels en nutsvoorzieningen in de grond.

B110W

YANMAR B110W

De B110W heeft een groot vermogen, zodat deze ook taken in de hogere gewichtsklasse kan uitvoeren. Door de extra grote hefkracht transporteert de graafmachine zeer zware lasten over het bouwterrein en plaatst deze uiterst nauwkeurig dankzij de fijngevoelige hydrauliek. Deze bijzondere eigenschappen maken de machine uitermate geschikt voor de grond-, weg- en waterbouw én landschapsverzorging.

DOOSAN DX160W-3

DOOSAN DX160W-3

Deze bandenkraan is sterk en robuust genoeg voor uw meest veeleisende taken, buitengewoon stabiel, uiterst beweeglijk en toch milieuvriendelijk.

Waarom voor CEBEKO kiezen?

personalised service

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatie, deskundig advies en een persoonlijke aanpak willen wij u een superieure klantenbeleving bieden. Wij werken steeds in functie van uw tevredenheid en zoeken een gepaste oplossing voor elk project.

performant machinery

Doorheen de jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd. Als erkend en officieel dealer-invoerder van heel wat topmerken kunnen wij steeds een optimale kwaliteit en service aanbieden. Wij spelen in op de wensen van onze klanten door vaak nieuwe machines aan te kopen. Zo kunnen we onze uitgebreide verhuurvloot up-to-date houden. 

powered by trust

CEBEKO is uw betrouwbare partner in het verkopen, verhuren, herstellen en het afleveren van wisselstukken voor compacte grondverzet- en bouwmachines. Hoewel we ruim 35 jaar ervaring hebben wordt ons team nog steeds regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste machines en technieken. 

Vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan Meeuws

Er is er maar één die de service kan geven die we nodig hebben, en dat zijn jullie. Altijd met een smile en nooit een ‘neen’.

Stefan Vanhee - Cloet Bouw