Elektrische machines

Emissiebeperking is een brandend actueel thema in de bouwsector. CEBEKO volgt hier de trend van het compact materieel die massaal overgaat op accu-aangedreven elektrische motoren. Wij denken mee aan de toekomst en verhuren daarom ook elektrische machines. Wij streven ernaar dit aanbod te blijven uitbreiden.

YANMAR VIO17 Dual Power

YANMAR VIO17 Dual Power

Met deze Dual Power variant kan je, dankzij het bijplaatsen van een elektrische motor, overschakelen van diesel naar elektrisch en omgekeerd. Niet alleen de emissie-waarden liggen hierdoor lager maar je bespaart ook heel wat brandstof!

MultiOne EZ7

MULTIONE EZ7

Deze 100% elektrische multifunctionele wiellader beschikt over twee elektromotoren, één voor de wielaandrijving en één voor de aandrijving van de hydrauliekpomp. EZ staat voor ‘Emission Zero’, wat wil zeggen dat er geen uitlaatgassen geproduceerd worden. Zowel de geluidsproductie als de onderhouds- en bedrijfskosten liggen een stuk lager.

Cormidi C85 Lithium - Rupsdumper huren

CORMIDI C85 Lithium Battery RI

Deze minidumper met lithium batterij biedt een hoge energiedichtheid en langere levensduur. De Cormidi C85 heeft een laadvermogen van 800 kg en is inzetbaar voor diverse taken zoals bouw, renovatie en tuinaanleg.

Waarom voor CEBEKO kiezen?

personalised service

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatie, deskundig advies en een persoonlijke aanpak willen wij u een superieure klantenbeleving bieden. Wij werken steeds in functie van uw tevredenheid en zoeken een gepaste oplossing voor elk project.

performant machinery

Doorheen de jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd. Als erkend en officieel dealer-invoerder van heel wat topmerken kunnen wij steeds een optimale kwaliteit en service aanbieden. Wij spelen in op de wensen van onze klanten door vaak nieuwe machines aan te kopen. Zo kunnen we onze uitgebreide verhuurvloot up-to-date houden. 

powered by trust

CEBEKO is uw betrouwbare partner in het verkopen, verhuren, herstellen en het afleveren van wisselstukken voor compacte grondverzet- en bouwmachines. Hoewel we ruim 35 jaar ervaring hebben wordt ons team nog steeds regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste machines en technieken. 

vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Sedert vele jaren is NV Carlo Vansteenkiste-Mylle klant bij NV Cebeko.
Wij kunnen enkel zeer positief zijn over dit familiale bedrijf :
- Steeds zeer correcte prijzen voor de aankoop van nieuwe machines
- Levertermijnen worden correct nageleefd.
- Indien nodig worden vervangmachines aangeboden tot aan de effectieve levertermijn
- Wisselstukken worden steeds binnen de kortst mogelijke termijn geleverde
- Een uitstekende service na verkoop, en een prima hersteldienst!!
Kortom : een aanrader voor elke bedrijf dat een machine nodig heeft, in aankoop of in huur!!

gerwin vansteenkiste

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan MEEUWS