Bandendumpers

Een bandendumper is uw partner bij het snel vervoeren van grond en puin. Sinds kort zijn wij officieel dealer en invoerder van Thwaites dumpers. Thwaites, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, is één van de marktleiders die uitblinkt in kwaliteit en degelijkheid. De Thwaites dumpers in onze verhuurvloot hebben een laadvermogen van 1 ton tot en met 9 ton. Daarnaast hebben we ook Terex en NC Engeneering bandendumpers in het verhuuraanbod.

THWAITES 1T HI-TIP

Thwaites 1T HI-TIP

THWAITES 2T HI-SWIVEL

Thwaites 2T HI-SWIVEL

Thwaites 3T POWER SWIVEL Hydrostatic

Thwaites 3T POWER SWIVEL Hydrostatic

NC SW4 SWIVEL SKIP

NC SW4 SWIVEL SKIP

THWAITES 4.5T POWER SWIVEL

Thwaites 4.5T POWER SWIVEL

TEREX PS6000

TEREX PS6000

THWAITES 6T POWER SWIVEL

Thwaites 6T POWER SWIVEL

THWAITES 9T POWER SWIVEL

Thwaites 9T POWER SWIVEL

Waarom voor CEBEKO kiezen?

personalised service

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatie, deskundig advies en een persoonlijke aanpak willen wij u een superieure klantenbeleving bieden. Wij werken steeds in functie van uw tevredenheid en zoeken een gepaste oplossing voor elk project.

performant machinery

Doorheen de jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd. Als erkend en officieel dealer-invoerder van heel wat topmerken kunnen wij steeds een optimale kwaliteit en service aanbieden. Wij spelen in op de wensen van onze klanten door vaak nieuwe machines aan te kopen. Zo kunnen we onze uitgebreide verhuurvloot up-to-date houden. 

powered by trust

CEBEKO is uw betrouwbare partner in het verkopen, verhuren, herstellen en het afleveren van wisselstukken voor compacte grondverzet- en bouwmachines. Hoewel we ruim 35 jaar ervaring hebben wordt ons team nog steeds regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste machines en technieken. 

Vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan Meeuws

Er is er maar één die de service kan geven die we nodig hebben, en dat zijn jullie. Altijd met een smile en nooit een ‘neen’.

Stefan Vanhee - Cloet Bouw