Wij blijven doorlopend open!

Het bouwverlof staat alweer voor de deur! CEBEKO blijft zoals alle jaren doorlopend open.

Bij CEBEKO komt u als klant op de eerste plaats en daarom kunt u ook tijdens het verlof op ons rekenen. Heeft u dus nog wat werk in te halen dat is blijven liggen tijdens de lockdown? Wilt u enkele klusjes uitvoeren bij u thuis? Of kan uw machine een grondige onderhoudsbeurt gebruiken? Ons team staat voor u klaar.

Let op! Omdat we met een beperkte bezetting werken, vragen wij u tijdig uw bestellingen door te geven en onderhoudsbeurten nu al in te plannen.

Gelieve ook rekening te houden met onze gewijzigde openingsuren elke weekdag van 8u tot 12u en van 13u tot 17u en op zaterdag van 8u tot 12u. Van zaterdag 18 t.e.m. dinsdag 21 juli zal CEBEKO gesloten zijn.

Groundbreaking deals

Ben jij al een tijdje op zoek naar een nieuwe graafmachine of wiellader? Grijp dan nu je kans en geniet van deze tijdelijke acties!

Afmelden is zonet nog eenvoudiger geworden!

U heeft het zich vast al eens afgevraagd. Waar laat ik de machine achter wanneer de werken klaar zijn Welk rechtstreeks nummer kan ik bellen bij een defect of technische vraag? Geen nood!

Vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan Meeuws

Er is er maar één die de service kan geven die we nodig hebben, en dat zijn jullie. Altijd met een smile en nooit een ‘neen’.

Stefan Vanhee - Cloet Bouw