We lift your spirit - Rodeneuzendag

CEBEKO Rode Neuzen

Bij CEBEKO vinden we – als bedrijf en als collega’s – sociaal engagement van groot belang. Ook wij willen dan ook ons steentje bijdragen! Daarom hebben wij meteen een volledige doos van 60 Rode Neuzen t.w.v € 300 gekocht. Neen, die verkopen we niet! We delen ze gewoon uit.

Bij CEBEKO vinden we – als bedrijf en als collega’s – sociaal engagement van groot belang. Ook wij willen dan ook ons steentje bijdragen! Daarom hebben wij meteen een volledige doos van 60 Rode Neuzen t.w.v € 300 gekocht. Neen, die verkopen we niet! We delen ze gewoon uit.

Huur jij tussen 19 en 30 november één van onze machines? Dan krijg jij een Rode Neus, gratis en voor niets*. Zo steunen we samen de Rodeneuzenactie en zorgen we voor meer mentale fitheid voor kinderen en jongeren. Daarbovenop maak je ook kans op leuke prijzen! Er staat namelijk een unieke code op de verpakking van jouw neus. Geef die in op de website van Rodeneuzendag en maak kans op fantastische Rodeneuzendag ervaringen! Zo maak je onder andere kans om met 3 vrienden als VIP naar de Q Foute Party of op een VIP-arrangement in het Q-Beach House. Laat je ons wel iets weten als je wint?

Win je niets met je neus, geen paniek! Maak je namelijk een foto van jij met je Rode Neus in je CEBEKO-machine? Plaatst hem dan ook op facebook en tag CEBEKO en je maakt kans op een YANMAR schaalmodel van de SV26! 

Wacht dus niet langer, huur je machine, ontvang gratis je Rode Neus gratis bij en steun zo de Rode Neuzenactie en jongeren met psychische problemen.

 

*zolang de voorraad strekt.

Fijne feesten - verlofregeling

We wensen jullie graag fijne feesten en een succesvol 2019!
Ook tijdens het kerstverlof zijn wij bereikbaar!

Actie stockmachines

Meteen een grondverzet- of bouwmachine nodig? Wij hebben tientallen nieuwe en tweedehands machines op stock staan.  Een ruim aanbod van snel leverbare en betrouwbare machines. Benieuwd? Vraag meer info omtrent het aanbod en de voorwaarden aan via sales@cebeko.be of via 050 21 49 35.

vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Sedert vele jaren is NV Carlo Vansteenkiste-Mylle klant bij NV Cebeko.
Wij kunnen enkel zeer positief zijn over dit familiale bedrijf :
- Steeds zeer correcte prijzen voor de aankoop van nieuwe machines
- Levertermijnen worden correct nageleefd.
- Indien nodig worden vervangmachines aangeboden tot aan de effectieve levertermijn
- Wisselstukken worden steeds binnen de kortst mogelijke termijn geleverde
- Een uitstekende service na verkoop, en een prima hersteldienst!!
Kortom : een aanrader voor elke bedrijf dat een machine nodig heeft, in aankoop of in huur!!

gerwin vansteenkiste

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan MEEUWS