We lift your spirit - Rodeneuzendag

CEBEKO Rode Neuzen

Bij CEBEKO vinden we – als bedrijf en als collega’s – sociaal engagement van groot belang. Ook wij willen dan ook ons steentje bijdragen! Daarom hebben wij meteen een volledige doos van 60 Rode Neuzen t.w.v € 300 gekocht. Neen, die verkopen we niet! We delen ze gewoon uit.

Bij CEBEKO vinden we – als bedrijf en als collega’s – sociaal engagement van groot belang. Ook wij willen dan ook ons steentje bijdragen! Daarom hebben wij meteen een volledige doos van 60 Rode Neuzen t.w.v € 300 gekocht. Neen, die verkopen we niet! We delen ze gewoon uit.

Huur jij tussen 19 en 30 november één van onze machines? Dan krijg jij een Rode Neus, gratis en voor niets*. Zo steunen we samen de Rodeneuzenactie en zorgen we voor meer mentale fitheid voor kinderen en jongeren. Daarbovenop maak je ook kans op leuke prijzen! Er staat namelijk een unieke code op de verpakking van jouw neus. Geef die in op de website van Rodeneuzendag en maak kans op fantastische Rodeneuzendag ervaringen! Zo maak je onder andere kans om met 3 vrienden als VIP naar de Q Foute Party of op een VIP-arrangement in het Q-Beach House. Laat je ons wel iets weten als je wint?

Win je niets met je neus, geen paniek! Maak je namelijk een foto van jij met je Rode Neus in je CEBEKO-machine? Plaatst hem dan ook op facebook en tag CEBEKO en je maakt kans op een YANMAR schaalmodel van de SV26! 

Wacht dus niet langer, huur je machine, ontvang gratis je Rode Neus gratis bij en steun zo de Rode Neuzenactie en jongeren met psychische problemen.

 

*zolang de voorraad strekt.

20 vrijkaarten voor het land- en tuinbouwsalon in Roeselare! 

CEBEKO deelt 20 vrijkaarten uit voor Het salon voor landbouw, tuinbouw en park in Roeselare. Dat wil je toch niet missen?!?

Zeefbak in actie

Zeefbakken te huur & te koop

Sinds kort kun je ook bij ons terecht voor het huren van diverse zeefbakken. Dit zijn de ideale tools voor het zeven van stenen uit de grond. Of ben je zelf op zoek naar de juiste zeefbak voor jou machine? We ondersteunen je met het nodige advies en gaan samen op zoek naar de juiste zeefbak voor jou.

Meer weten? Neem contact op

vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Sedert vele jaren is NV Carlo Vansteenkiste-Mylle klant bij NV Cebeko.
Wij kunnen enkel zeer positief zijn over dit familiale bedrijf :
- Steeds zeer correcte prijzen voor de aankoop van nieuwe machines
- Levertermijnen worden correct nageleefd.
- Indien nodig worden vervangmachines aangeboden tot aan de effectieve levertermijn
- Wisselstukken worden steeds binnen de kortst mogelijke termijn geleverde
- Een uitstekende service na verkoop, en een prima hersteldienst!!
Kortom : een aanrader voor elke bedrijf dat een machine nodig heeft, in aankoop of in huur!!

gerwin vansteenkiste

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan MEEUWS