Uitbreiding verhuurvloot

Onze verhuurvloot is net weer wat groter geworden! Benieuwd?

Om aan de vraag van bestaande en nieuwe klanten te kunnen voldoen hebben wij onze verhuurvloot uitgebreid met 2 nieuwe spinhoogwerkers. Zowel de Hinowa Lightlift 17.75 MK2 als de Hinowa Lightlift 26.14 zijn vanaf nu beschikbaar bij CEBEKO.

De Hinowa Lightlift 17.75 MK2 spinhoogwerker op rupsen is een krachtig en compact model dat zeer efficiënt is. De machine heeft een werkhoogte van 17 meter en dankzij het nieuwe veiligheidssysteem kan men precies, snel én betrouwbaar werken. Door recente technologische ontwikkelingen is deze veelzijdige spinhoogwerker inzetbaar in diverse sectoren. De nieuwe PERFORMANCE IIIS arm maakt het mogelijk om in alle omstandigheden met twee personen in de kooi te werken, met een gewicht van 230 kg. Dit is volledig ten voordele van de productiviteit, waarbij de operator in staat gesteld wordt de benodigde gereedschappen mee te nemen. Daarnaast heeft deze machine ook een afstandsbediening die zorgt voor een eenvoudige en handige bediening. De praktische display geeft de gebruiker belangrijke informatie, bijvoorbeeld wanneer de machine onderhoud nodig heeft. 

Ook de Hinowa Lightlift 26.14 wordt toegevoegd aan onze verhuurvloot. Deze spinhoogwerker heeft een werkhoogte van 25,70 meter en behoort ook tot de PERFORMANCE IIIS reeks. Naast de hoge capaciteit van de arm en de afstandsbediening, heeft deze machine ook nog tal van andere voordelen. Het onderstel biedt namelijk heel wat extra stabiliteit en zorgt ervoor dat de gronddruk verminderd wordt tijdens verplaatsingen. De totale hoogte van de machine tijdens transport is overigens lager dan 2 meter. Ook het revolutionaire systeem van de automatische snelheidsreductie tijdens verplaatsingen op rampen of verhoogde oppervlaktes zorgt voor extra veiligheid bij het in- en uitladen van de machine.

Interesse? Reserveer dan nu door te mailen naar verhuur@cebeko.be of te bellen naar 050 21 49 35.

Reserveer hier online

Hinowa Spinhoogwerker rups
Hinowa Spinhoogwerker
CEBEKO Rode Neuzen

We lift your spirit - Rodeneuzendag

Bij CEBEKO vinden we – als bedrijf en als collega’s – sociaal engagement van groot belang. Ook wij willen dan ook ons steentje bijdragen! Daarom hebben wij meteen een volledige doos van 60 Rode Neuzen t.w.v € 300 gekocht. Neen, die verkopen we niet! We delen ze gewoon uit.

Uw machine in het nieuw!

Graag een machine aankopen in uw bedrijfskleur? Of kan uw eigen machine een opfrisbeurt gebruiken? CEBEKO beschikt over een werkplaats waar al uw wensen in vervulling gaan.

vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Sedert vele jaren is NV Carlo Vansteenkiste-Mylle klant bij NV Cebeko.
Wij kunnen enkel zeer positief zijn over dit familiale bedrijf :
- Steeds zeer correcte prijzen voor de aankoop van nieuwe machines
- Levertermijnen worden correct nageleefd.
- Indien nodig worden vervangmachines aangeboden tot aan de effectieve levertermijn
- Wisselstukken worden steeds binnen de kortst mogelijke termijn geleverde
- Een uitstekende service na verkoop, en een prima hersteldienst!!
Kortom : een aanrader voor elke bedrijf dat een machine nodig heeft, in aankoop of in huur!!

gerwin vansteenkiste

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan MEEUWS