Uitbreiding verhuurvloot

Onze verhuurvloot is net weer wat groter geworden! Benieuwd?

Om aan de vraag van bestaande en nieuwe klanten te kunnen voldoen hebben wij onze verhuurvloot uitgebreid met 2 nieuwe spinhoogwerkers. Zowel de Hinowa Lightlift 17.75 MK2 als de Hinowa Lightlift 26.14 zijn vanaf nu beschikbaar bij CEBEKO.

De Hinowa Lightlift 17.75 MK2 spinhoogwerker op rupsen is een krachtig en compact model dat zeer efficiënt is. De machine heeft een werkhoogte van 17 meter en dankzij het nieuwe veiligheidssysteem kan men precies, snel én betrouwbaar werken. Door recente technologische ontwikkelingen is deze veelzijdige spinhoogwerker inzetbaar in diverse sectoren. De nieuwe PERFORMANCE IIIS arm maakt het mogelijk om in alle omstandigheden met twee personen in de kooi te werken, met een gewicht van 230 kg. Dit is volledig ten voordele van de productiviteit, waarbij de operator in staat gesteld wordt de benodigde gereedschappen mee te nemen. Daarnaast heeft deze machine ook een afstandsbediening die zorgt voor een eenvoudige en handige bediening. De praktische display geeft de gebruiker belangrijke informatie, bijvoorbeeld wanneer de machine onderhoud nodig heeft. 

Ook de Hinowa Lightlift 26.14 wordt toegevoegd aan onze verhuurvloot. Deze spinhoogwerker heeft een werkhoogte van 25,70 meter en behoort ook tot de PERFORMANCE IIIS reeks. Naast de hoge capaciteit van de arm en de afstandsbediening, heeft deze machine ook nog tal van andere voordelen. Het onderstel biedt namelijk heel wat extra stabiliteit en zorgt ervoor dat de gronddruk verminderd wordt tijdens verplaatsingen. De totale hoogte van de machine tijdens transport is overigens lager dan 2 meter. Ook het revolutionaire systeem van de automatische snelheidsreductie tijdens verplaatsingen op rampen of verhoogde oppervlaktes zorgt voor extra veiligheid bij het in- en uitladen van de machine.

Interesse? Reserveer dan nu door te mailen naar verhuur@cebeko.be of te bellen naar 050 21 49 35.

Reserveer hier online

Hinowa Spinhoogwerker rups
Hinowa Spinhoogwerker

Bauma Munchen

Bauma-beurs in Munchen! Bezoek Yanmar & MultiOne.

YANMAR PREMIUM DEALER

Met trots kan CEBEKO melden dat wij Yanmar Premium Dealer geworden zijn en dit van 1 januari 2018!

Vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan Meeuws

Er is er maar één die de service kan geven die we nodig hebben, en dat zijn jullie. Altijd met een smile en nooit een ‘neen’.

Stefan Vanhee - Cloet Bouw