UITBREIDING VERHUUR

Steeds is CEBEKO op zoek naar de beste oplossingen voor verhuurmachines. Daarom breiden wij steeds ons machinepark uit.

Steeds is CEBEKO op zoek naar de beste oplossingen voor verhuurmachines. Daarom breiden wij steeds ons machinepark uit. Ook nu in het voorjaar kunnen wij enkele nieuwigheden presenteren waaronder de nieuwe verreikers Weidemann T4512 & onze multifunctionele wiellader MultiOne 4.2 met klinkerklem.

De verreiker Weidemann T4512 kan maximum 4,3m hoog reiken en kan volledig ingeschoven 1,2 ton heffen. Met zijn compacte afmetingen is het makkelijk werken in smalle plaatsen. De wiellader MultiOne 4.2 met klinkerklem maakt het verplaatsen van stenen en klinkers zeer eenvoudig.

Houd onze website en Facebookpagina zeker in het oog, want u kunt een pak nieuwe machines verwachten in onze verhuurvloot.

Wenst u één van deze machines te huren? Contacteer ons dan gerust via het telefoonnummer 050 21 49 35 of via e-mail op verhuur@cebeko.be

Nieuwjaarsactie

10% korting op tal van stockartikelen! Hou jouw machines winterproof met CEBEKO.

Zeefbak in actie

Zeefbakken te huur & te koop

Sinds kort kun je ook bij ons terecht voor het huren van diverse zeefbakken. Dit zijn de ideale tools voor het zeven van stenen uit de grond. Of ben je zelf op zoek naar de juiste zeefbak voor jou machine? We ondersteunen je met het nodige advies en gaan samen op zoek naar de juiste zeefbak voor jou.

Meer weten? Neem contact op

Vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan Meeuws

Er is er maar één die de service kan geven die we nodig hebben, en dat zijn jullie. Altijd met een smile en nooit een ‘neen’.

Stefan Vanhee - Cloet Bouw