Op zoek naar een compacte én krachtige minigraver?

YANMAR ViO23-6

Maak kennis met deze zero tail minigraafmachine van 2,3 ton met uitschuifbaar chassis.

Het variabel chassis stabiliseert de machine over een basis van 1.380 mm tot 1.550 mm en garandeert een uitmuntende hefcapaciteit voor zijn categorie. Dankzij het kleine transportgewicht en het compacte onderstel is de machine uiterst eenvoudig te vervoeren op een aanhangwagen.

YANMAR maakt deze machine compleet met het ViPPS hydraulisch systeem. Het ViO Progressief 3-pompsysteem zorgt voor een optimale combinatie van snelheid, vermogen, soepelheid en balans. Nog meer voordelen ontdekken? Bekijk dan onderstaande video of download onze folder hier.

Bij interesse contact opnemen met ons op 050 21 49 35 of stuur een mailtje naar info@cebeko.be.

YANMAR ViO23-6
YANMAR ViO23-6

Een tevreden klant is de allerbeste bedrijfsstrategie

Het doet ons deugd om het jaar te kunnen afsluiten met een mooie testimonial van één van onze klanten. Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatie, deskundig advies en een persoonlijke aanpak willen wij vertrouwen creëren bij onze klanten en hen steeds een superieure klantenbeleving bieden.

Yanmar presenteert nieuwe generatie Stage V wielladers

De Yanmar V70S, V80 en V100 wielladers zijn voortaan uitgerust met Yanmar-motoren die voldoen aan de Stage V-normen. Maar wat houdt dat nu precies in?