NIEUW BIJ YANMAR

YANMAR stelt op Intermat Parijs als Europese première voor: de midigraafmachine SV60. CEBEKO krijgt de eer om deze machine als eerste in België voor te stellen op onze opendeurdag op 21 april 2018!

Deze nieuwe buitendraaier in de gewichtklasse van 6 ton vormt de kroon op de vernieuwde SV-serie van Yanmar. En ook al is deze graafmachine een buitendraaier, ze beschikt over een kleine draaicirkel wat werken in beperkte plaatsen een plezier maakt.

Yanmar zet steeds het comfort van de machinist voorop en dit komt tot uiting in het design van de nieuwe SV60. Met zijn ruime cabine en ergonomische uitrusting kan de gebruiker makkelijker werken. Ook al zit de SV60 in de gewichtsklasse van 6 ton, de ruime cabine doet denken aan een 8 of 10 ton machine. Ook beschikt de SV60 standaard over een achteruitkijkcamera, waardoor werken veiliger wordt.

Ook zorgen voor het milieu draagt YANMAR hoog in het vaandel. De SV60 is uitgerust met de nieuwste generatie YANMAR dieselmotor 4TN84T. Deze motor beschikt over een elektronische stuurdoos die alle bewerkingen regelt. Hierdoor wordt veel brandstof bespaard, maar verliest de motor geen kracht.

Wenst u meer informatie over deze machine? Contacteer ons dan gerust via e-mail op info@cebeko.be of via ons telefoonnummer 050 21 49 35

NIEUW BIJ YANMAR

Uitbreiding verhuurvloot

CEBEKO blijft inspelen op de noden van de markt en heeft zijn verhuurvloot weer uitgebreid. Benieuwd?

Spot onze nieuwe trailer

Supertrots op onze nieuwe trailer!

Vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan Meeuws

Er is er maar één die de service kan geven die we nodig hebben, en dat zijn jullie. Altijd met een smile en nooit een ‘neen’.

Stefan Vanhee - Cloet Bouw