NIEUW BIJ YANMAR

YANMAR stelt op Intermat Parijs als Europese première voor: de midigraafmachine SV60. CEBEKO krijgt de eer om deze machine als eerste in België voor te stellen op onze opendeurdag op 21 april 2018!

Deze nieuwe buitendraaier in de gewichtklasse van 6 ton vormt de kroon op de vernieuwde SV-serie van Yanmar. En ook al is deze graafmachine een buitendraaier, ze beschikt over een kleine draaicirkel wat werken in beperkte plaatsen een plezier maakt.

Yanmar zet steeds het comfort van de machinist voorop en dit komt tot uiting in het design van de nieuwe SV60. Met zijn ruime cabine en ergonomische uitrusting kan de gebruiker makkelijker werken. Ook al zit de SV60 in de gewichtsklasse van 6 ton, de ruime cabine doet denken aan een 8 of 10 ton machine. Ook beschikt de SV60 standaard over een achteruitkijkcamera, waardoor werken veiliger wordt.

Ook zorgen voor het milieu draagt YANMAR hoog in het vaandel. De SV60 is uitgerust met de nieuwste generatie YANMAR dieselmotor 4TN84T. Deze motor beschikt over een elektronische stuurdoos die alle bewerkingen regelt. Hierdoor wordt veel brandstof bespaard, maar verliest de motor geen kracht.

Wenst u meer informatie over deze machine? Contacteer ons dan gerust via e-mail op info@cebeko.be of via ons telefoonnummer 050 21 49 35

NIEUW BIJ YANMAR
CEBEKO | Exclusieve verdeler Magni

CEBEKO is voortaan officieel dealer van MAGNI voor West-Vlaanderen

Wij kunnen trots aankondigen dat wij vanaf heden officieel dealer van MAGNI zijn voor West-Vlaanderen! MAGNI is vooral bekend als de Italiaanse leverancier van (roterende) verreikers, maar heeft ook schaarliften & hoogwerkers in het gamma.

YANMAR PREMIUM DEALER

Met trots kan CEBEKO melden dat wij Yanmar Premium Dealer geworden zijn en dit van 1 januari 2018!