Koop nu, betaal later

Y Finance actie

YANMAR en CEBEKO lanceren een uitzonderlijke actie om u te ondersteunen in deze uitdagende tijden.

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Het spreekt dan ook voor zich dat in deze uitdagende tijden, CEBEKO en YANMAR blijven meedenken naar de beste oplossing voor u als klant. Wij willen u daarom ondersteunen met uitzonderlijke leasevoorwaarden. Indien u tussen 1 april en 30 juni 2020 een YANMAR machine aankoopt, hoeft u de eerste 90 dagen niets te betalen! Deze bijzondere financieringscondities zijn beschikbaar op het volledige YANMAR gamma. 

Benieuwd naar de concrete voorwaarden? Neem dan contact op met onze verkoper via mail sales@cebeko.be of door te bellen naar 050 21 49 35.

Y Finance actie
Y Finance actie

In de kijker: Dual Power

De voordelen van een dieselmotor & een elektrische motor in één machine? Dat kan!

Wij stellen een nieuwe samenwerking aan u voor!

Tot op heden had CEBEKO reeds drie merken in hun merkenportefeuille: YANMAR, Cormidi en MultiOne. Met verdere uitbreidingen in het vooruitzicht stellen wij met veel trots een nieuwe samenwerking aan u voor! Sinds kort is CEBEKO officieel dealer en invoerder van Thwaites dumpers.

Vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan Meeuws

Er is er maar één die de service kan geven die we nodig hebben, en dat zijn jullie. Altijd met een smile en nooit een ‘neen’.

Stefan Vanhee - Cloet Bouw