Nieuws

Blijf steeds op de hoogte van alle nieuwigheden binnen CEBEKO zoals nieuwe machines in het machinepark, acties, sluitingsdagen en andere aankondigingen.

Davy Gevaert

CEBEKO hanteert al jaren een persoonlijke aanpak als het op hun klanten aankomt. We vinden het daarom wel eens nodig om het CEBEKO team aan jullie voor te stellen. 

Yanmar onthult nieuwe generatie ViO17 minigraafmachine

Yanmar Compact Equipment EMEA heeft het nieuwste model gelanceerd van zijn wereldwijd geprezen ViO17 Zero Tail Swing minigraver. Het compacte, veelzijdige en betrouwbare model van de volgende generatie zet de norm op het gebied van toonaangevende prestaties en productiviteit.

Yanmar Compact Equipment kleurt rood

Het begin van een nieuw tijdperk. Alle modellen van Yanmar Compact Equipment krijgen voortaan een rode kleur. Na de Noord-Amerikaanse machines, die reeds in 2020 verschenen in het nieuwe Yanmar Premium Red, volgt nu ook de rest van de wereld.

Yanmar CE onthult het prototype van zijn eerste elektrische minigraafmachine

Het bedrijf brengt zijn expertise op het vlak van motoren en minigraafmachines over naar het gebied van elektrificatie met het prototype van zijn eerste elektrische minigraafmachine: de nieuwe SV17e

Gloednieuw Yanmar SV gamma

Yanmar Compact Equipment EMEA lanceert drie gloednieuwe minigraafmachines die uitblinken in hun categorie dankzij de toonaangevende prestaties en optimale productiviteit.

Yanmar lanceert nieuwe tagline

Yanmar Compact Equipment heeft zijn nieuwe tagline "Together We Build" onthuld.