Multione

MultiOne hoofdbeeld

De onderneming MultiOne werd in 1998 opgericht door Dhr. Carraro in Italië. De missie van het bedrijf MultiOne is om een multifunctionele compacte wiellader aan te bieden. Deze compacte wiellader biedt de mogelijkheid om een waslijst van tools en accessoires te kunnen monteren.

Over MultiOne

De onderneming MultiOne, voorheen C.S.F., werd in 1998 opgericht door Dhr. Carraro in Italië, nabij de steden Padua en Venetië. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van productie van machines, waaronder balenpersen, wikkelaars en zaaimachines sinds 1969.  In 1998 ontwikkelde hij de eerste MultiOne loader met het doel om een machine te produceren die grote capaciteiten heeft met een zo gering mogelijk eigen gewicht. Door het innovatieve concept heeft hij dit kunnen realiseren.

De missie van het bedrijf MultiOne is om een multifunctionele compacte wiellader aan te bieden. Deze compacte wiellader heeft een multifunctionele joystick, met alle benodigde functies, die elke accessoire kan bedienen. De hydraulische multiconnector met geïntegreerde snelkoppelingen geeft de mogelijkheid om zeer snel en zonder lekkage twee of drie hydraulische connecties te maken. Hierdoor wissel je van accessoires in een mum van tijd.

Met meer dan 170 originele accessoires, kunnen de MultiOne machines in enkele seconden omgetoverd worden tot een grasmachine, klepelmaaier,  heftruck, een compacte tractor, een telescopische lader, een betonmixer, grasprikker, een personenlift enzoverder.Sinds 1 september 2016 zijn wij dan ook officieel dealer geworden van de miniladers MultiOne. 

Bekijk ons aanbod

MultiOne

Verkoop

Bij CEBEKO kunt u terecht voor de aankoop van bouwmachines van YANMAR, MultiOne & Cormidi. Als erkend en officieel dealer-invoerder van deze topmerken kan CEBEKO optimale kwaliteit en service aanbieden. Ook toebehoren voor deze machines maken deel uit van ons verkoopgamma.

Wisselstukken

CEBEKO beschikt over een grote voorraad aan originele onderdelen die bij u thuis kunnen geleverd worden. Van het merk Yanmar, MultiOne & Cormidi kunnen wij u de meeste wisselstukken binnen de werkdag bezorgen. Zo valt uw werf nooit stil.

Service

CEBEKO staat steeds garant voor een optimale service. Wij beschikken over een eigen werkplaats en goed uitgeruste servicewagens voor onmiddellijke assistentie op uw werfsite. Ons ervaren en gespecialiseerd team van servicetechniekers wordt regelmatig bijgeschoold en blijven zo steeds op de hoogte van de nieuwste technologieën.

Verhuur

Bij CEBEKO kunt u ook terecht voor het huren van bouwmachines zonder machinist. Dankzij onze uitgebreide verhuurvloot is er voor elke toepassing een passende oplossing! Door onze eigen transport- en servicemogelijkheden werken we onafhankelijk, snel én zorgvuldig.