Multione

MultiOne hoofdbeeld

Op 1 september 2016 zijn wij officieel dealer geworden van MultiOne. Het Italiaans bedrijf werd in 1998 opgericht door Dhr. Carraro die met zijn jarenlange ervaring de eerste MultiOne wiellader ontwikkelde.

OVER MULTIONE

Op 1 september 2016 zijn wij officieel dealer geworden van MultiOne. Het Italiaans bedrijf (voorheen nog C.S.F.) werd in 1998 opgericht door Dhr. Carraro die met zijn jarenlange ervaring de eerste MultiOne wiellader ontwikkelde. In 2001 bouwt MultiOne hun eerste gebouw van 8.000 m² in de regio Veneto, Italië. In 2007 volgt er een tweede gebouw met nieuwe assemblagelijnen. Dankzij het innovatieve concept om een compacte machine te produceren met maximale capaciteit, kon MultiOne al vrij snel een vaste positie op de markt veroveren. In 2016 automatiseren ze een groot deel van hun productieproces om de productiviteit verder te verhogen en het hoge kwaliteitsniveau van de machines te garanderen. 

Deze multifunctionele compacte wiellader kan aan de hand van een joystick meer dan 170 originele accessoires bedienen. De hydraulische multiconnector met geïntegreerde snelkoppelingen geeft de mogelijkheid zeer snel en zonder lekkage twee of drie hydraulische connecties te maken. In enkele seconden wordt de wiellader omgetoverd tot grasmachine, klepelmaaier,  heftruck, een compacte tractor, een telescopische lader, een betonmixer, grasprikker, een personenlift… MultiOne kent verschillende modellen variërend in gewicht, compactheid, brandstof, aandrijving en toepassing.

Innovatie is een belangrijke kernwaarde in het beleid van MultiOne. Door het groeiende milieubewustzijn op de markt introduceren ze in 2019 de EZ-serie. EZ staat voor ‘Emission Zero’, wat wil zeggen dat er geen uitlaatgassen geproduceerd worden bij het gebruiken van deze kniklader. Nog een sterkte van dit product is de zeer lage geluidsproductie. De wiellader is standaard voorzien van een geïntegreerde acculader zodat deze vrijwel overal kan opgeladen worden. Kortom, een innovatieve wiellader met oog voor zijn leefomgeving.

Bekijk hier ons aanbod

MultiOne
Preferred partners

Vanryckeghem BV

Blekerijweg 45a

8972 Proven

Verkoop

Bij CEBEKO kunt u terecht voor de aankoop van compacte bouw- en grondverzetmachines van Yanmar, Cormidi, MultiOne en Thwaites. Als erkend en officieel dealer-invoerder van deze topmerken kunnen wij optimale kwaliteit en service aanbieden. Ook tweedehands machines en diverse toebehoren maken deel uit van ons uitgebreid aanbod.

 

Wisselstukken

CEBEKO beschikt over een grote voorraad originele onderdelen van diverse topmerken. Onze ervaren magazijnier zorgt voor een vlotte afhandeling en levering bij uw thuis of uw werkplaats. Wij kunnen iedereen voorzien van professioneel en eerlijk advies.

Service

Door jarenlange ervaring en knowhow kunt u bij CEBEKO zeker zijn van een uitstekende service. Wij beschikken over een eigen werkplaats en goed uitgeruste servicewagens voor onmiddellijke assistentie op uw werfsite. 

Verhuur

Liever een machine huren? Dat kan natuurlijk ook! Van kleine projecten binnenshuis tot grote projecten op uitgestrekte werven, wij hebben de geschikte machine voor u zonder bestuurder. Dankzij onze eigen transport- en servicemogelijkheid gaan wij snel en zorgvuldig te werk. Geen idee welke machine u nodig heeft? CEBEKO geeft graag advies zodat u zeker de juiste machine huurt.