Multione

MultiOne hoofdbeeld

Op 1 september 2016 zijn wij officieel dealer geworden van MultiOne. Het Italiaans bedrijf werd in 1998 opgericht door Dhr. Carraro die met zijn jarenlange ervaring de eerste MultiOne wiellader ontwikkelde.

OVER MULTIONE

Dankzij het innovatieve concept om een compacte machine te produceren met maximale capaciteit, kon MultiOne al vrij snel een vaste positie op de markt veroveren.

Deze multifunctionele compacte wiellader kan aan de hand van een joystick meer dan 170 originele accessoires bedienen. De hydraulische multiconnector met geïntegreerde snelkoppelingen geeft de mogelijkheid zeer snel en zonder lekkage twee of drie hydraulische connecties te maken. In enkele seconden wordt de wiellader omgetoverd tot grasmachine, klepelmaaier,  heftruck, een compacte tractor, een telescopische lader, een betonmixer, grasprikker, een personenlift… MultiOne kent verschillende modellen variërend in gewicht, compactheid, brandstof, aandrijving en toepassing.

Bekijk hier ons aanbod

MultiOne
Preferred partners

Vanryckeghem bvba

Blekerijweg 45a

8972 Proven

Verkoop

Bij CEBEKO kunt u terecht voor de aankoop van compacte bouw- en grondverzetmachines van Yanmar, Cormidi, MultiOne en Thwaites. Als erkend en officieel dealer-invoerder van deze topmerken kunnen wij optimale kwaliteit en service aanbieden. Ook tweedehands machines en diverse toebehoren maken deel uit van ons uitgebreid aanbod.

 

Wisselstukken

CEBEKO beschikt over een grote voorraad originele onderdelen van diverse topmerken. Onze ervaren magazijnier zorgt voor een vlotte afhandeling en levering bij uw thuis of uw werkplaats. Wij kunnen iedereen voorzien van professioneel en eerlijk advies.

Service

Door jarenlange ervaring en knowhow kunt u bij CEBEKO zeker zijn van een uitstekende service. Wij beschikken over een eigen werkplaats en goed uitgeruste servicewagens voor onmiddellijke assistentie op uw werfsite. 

Verhuur

Liever een machine huren? Dat kan natuurlijk ook! Van kleine projecten binnenshuis tot grote projecten op uitgestrekte werven, wij hebben de geschikte machine voor u zonder bestuurder. Dankzij onze eigen transport- en servicemogelijkheid gaan wij snel en zorgvuldig te werk. Geen idee welke machine u nodig heeft? CEBEKO geeft graag advies zodat u zeker de juiste machine huurt.