Multione

MultiOne hoofdbeeld

MultiOne CSF is een bedrijf gelegen in Italië, niet ver van de steden Padua en Venetië. Sinds 1 september 2016 zijn wij dan ook officieel dealer geworden van de miniladers MultiOne.

Over MultiOne

De missie van het bedrijf MultiOne CSF is om een multifunctionele compacte wiellader aan te bieden. Deze compacte wiellader biedt de mogelijkheid om een waslijst van tools en accessoires te kunnen monteren. Eén multifunctionele joystick waar alle functies geïntegreerd zijn en die elke accessoire kan bedienen. Door middel van een de automatische aankoppelingen wissel je van accessoires in een mum van tijd. De hydraulische multiconnector met geïntegreerde snelkoppelingen geven de mogelijkheid zeer snel, en zonder lekkage twee of drie hydraulische connecties te maken.

Met meer dan 170 originele accessoires, kunnen de MultiOne machines in enkele seconden omgetoverd worden tot een grasmachine, klepelmaaier,  heftruck, een compacte tractor, een telescopische lader, een betonmixer, grasprikker, een personenlift enzoverder.

Bekijk ons aanbod

MultiOne

preferred partners

Devano Verhuur BVBA

Diebeke 3
9506 Geraardsbergen

Tuboma BVBA

Gentstraat 198
9700 Oudenaarde

Thienpondt Peter

Krekelstraat 22
9052 Zwijnaarde

Verbauwhede BVBA

Antwerpsesteenweg 871
9041 Oostakker

Soenens Filip

Bruggestraat 286
8770 Ingelmunster

Vanryckeghem BVBA

Blekerijweg 45a
8972 Proven

Verkoop

Bij CEBEKO kunt u terecht voor de aankoop van bouwmachines van YANMAR, MultiOne & Cormidi. Als erkend en officieel dealer-invoerder van deze topmerken kan CEBEKO optimale kwaliteit en service aanbieden. Ook toebehoren voor deze machines maken deel uit van ons verkoopgamma.

Wisselstukken

CEBEKO beschikt over een grote voorraad aan originele onderdelen die bij u thuis kunnen geleverd worden. Van het merk Yanmar, MultiOne & Cormidi kunnen wij u de meeste wisselstukken binnen de werkdag bezorgen. Zo valt uw werf nooit stil.

Service

CEBEKO staat steeds garant voor een optimale service. Wij beschikken over een eigen werkplaats en goed uitgeruste servicewagens voor onmiddellijke assistentie op uw werfsite. Ons ervaren en gespecialiseerd team van servicetechniekers wordt regelmatig bijgeschoold en blijven zo steeds op de hoogte van de nieuwste technologieën.

Verhuur

Bij CEBEKO kunt u ook terecht voor het huren van bouwmachines zonder machinist. Dankzij onze uitgebreide verhuurvloot is er voor elke toepassing een passende oplossing! Door onze eigen transport- en servicemogelijkheden werken we onafhankelijk, snel én zorgvuldig.