Multione

MultiOne

MultiOne CSF is een bedrijf gelegen in Italië, niet ver van de steden Padua en Venetië. Sinds 1 september 2016 zijn wij dan ook officieel dealer geworden van de miniladers MultiOne.

Over MultiOne

De missie van het bedrijf MultiOne CSF is om een multifunctionele compacte wiellader aan te bieden. Deze compacte wiellader biedt de mogelijkheid om een waslijst van tools en accessoires te kunnen monteren. Eén multifunctionele joystick waar alle functies geïntegreerd zijn en die elke accessoire kan bedienen. Door middel van een de automatische aankoppelingen wissel je van accessoires in een mum van tijd. De hydraulische multiconnector met geïntegreerde snelkoppelingen geven de mogelijkheid zeer snel, en zonder lekkage twee of drie hydraulische connecties te maken.

Met meer dan 170 originele accessoires, kunnen de MultiOne machines in enkele seconden omgetoverd worden tot een grasmachine, klepelmaaier,  heftruck, een compacte tractor, een telescopische lader, een betonmixer, grasprikker, een personenlift enzoverder.

Bekijk ons aanbod

Multione

preferred partners

Devano Verhuur BVBA

Diebeke 3
9506 Geraardsbergen

Tuboma BVBA

Gentstraat 198
9700 Oudenaarde

Thienpondt Peter

Krekelstraat 22
9052 Zwijnaarde

Verbauwhede BVBA

Antwerpsesteenweg 871
9041 Oostakker

Soenens Filip

Bruggestraat 286
8770 Ingelmunster

Vanryckeghem BVBA

Blekerijweg 45a
8972 Proven

Verkoop

Bij CEBEKO kunt u terecht voor de aankoop van bouwmachines van YANMAR, MultiOne & Cormidi. Als erkende en officiële invoerder van deze topmerken kan CEBEKO hierdoor een optimale kwaliteit en service aanbieden. Ook toebehoren voor deze machines behoort tot ons verkoopgamma.

Wisselstukken

CEBEKO beschikt over een grote voorraad aan originele onderdelen die bij u thuis kunnen geleverd worden. Van het merk Yanmar, MultiOne & Cormidi kunnen wij u de meeste wisselstukken binnen de werkdag bezorgen. Zo valt uw werf nooit stil.

Service

Ook onze service mag gezien worden: wij beschikken over een eigen werkplaats en goed uitgeruste servicewagens voor assistentie op uw werfsite. Onze eigen monteurs zijn ervaren en hooggespecialiseerd en worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën. Zo kunnen zij u in alle omstandigheden optimaal helpen.

Verhuur

Bij CEBEKO kunt u ook terecht voor het huren van bouwmachines zonder machinist. Wij bieden een heel uitgebreid machinepark aan. Hierdoor is er voor elke toepassing een passende oplossing! Door onze eigen transport- en servicemogelijkheden werken we onafhankelijk, snel en zorgvuldig.