Meet the team - Chris De Bisscop

CEBEKO | Nieuws | Chris De Bisscop

CEBEKO hanteert al jaren een persoonlijke aanpak als het op hun klanten aankomt. We vinden het daarom wel eens nodig om het CEBEKO team aan jullie voor te stellen. 

Vandaag is het de beurt aan Chris De Bisscop. Met 15 jaar dienst op de teller hoort ook Chris tot de groep van trouwste medewerkers binnen het bedrijf. Op kantoor staat hij gekend als Nonkel Chris omdat hij door velen wordt gezien als een vaderfiguur die altijd voor iedereen klaar staat. Hij omschrijft zichzelf als een sociaal persoon die steeds correct en standvastig is.

Het begon voor hem allemaal in 2007 als verantwoordelijke van de wisselstukken. Afwisselend stond hij ook in voor de serviceplanning van de werkplaats. Hij werd al snel een vaste waarde voor de CEBEKO klanten die steeds vol lof over hem praten. Zijn passie voor verkoop en het contact met de klanten zorgde ervoor dat hij eerder dit jaar de omschakeling maakte naar voltijds sales manager binnen CEBEKO. Hij voert deze nieuwe functie uit met volle overgave en dat kan iedereen beamen. 

Als hij op kantoor aankomt steekt hij meteen de radio aan. De achtergrondmuziek draagt bij aan de gezellige en familiale sfeer bij CEBEKO die hij zelf ook heel erg kan appreciëren. Er wordt volgens hem steeds hard gewerkt met op tijd en stond welverdiende ontspanning.

Chris De Bisscop      Chris De Bisscop

In zijn vrije tijd is Chris eerst en vooral een goedlachse familieman. Hij brengt heel graag tijd door met zijn gezin en ook zijn geliefde hond en paard maken daar deel van uit. Daarnaast is hij ook een zeer sportief man. Na jarenlang zelf actief te voetballen heeft Chris ondertussen al meer dan 20 jaar ervaring als gediplomeerde UEFA trainer. Op dit moment is hij trotse trainer van de A-kern van V.V. Westkapelle. Een frisse pint na de match mag natuurlijk niet ontbreken. 

Chris De Bisscop
Chris De Bisscop

In de kijker: Dual Power

De voordelen van een dieselmotor & een elektrische motor in één machine? Dat kan!

Uw machine in het nieuw!

Graag een machine aankopen in uw bedrijfskleur? Of kan uw eigen machine een opfrisbeurt gebruiken? CEBEKO beschikt over een werkplaats waar al uw wensen in vervulling gaan.