Knikladers

Knikladers worden het meest aangewend voor zwaardere werken door hun indrukwekkend laadvermogen. Het is de ideale machine voor grondverzet, maar kan ook gebruikt worden voor het verplaatsen van palletlasten. Door hun knikconcept zijn ze uitgerust met een kleine draaicirkel waardoor ze flexibel werken in moeilijk manoeuvreerbare plaatsen.

YANMAR V8

Yanmar V8

Deze compacte Yanmar wiellader heeft heel wat voordelen. De hydrostatische aandrijving heeft twee rijsnelheden, van 0 tot 7 km/u en van 0 tot 20 km/u. De Z-bar koppeling biedt een hogere uitbreekkracht en de hydraulische snelwissel zorgt dan weer voor het eenvoudig en snel wisselen van accessoires.

ATLAS AR60

ATLAS AR60

L'AR60 est la machine parfaite pour la construction, mais aussi pour l’horticulture et l'agriculture. Cette chargeuse sur pneus possède d’une force d'arrachement immense et une excellente hauteur de levage.

YANMAR V70S

Yanmar V70S

Het hefsysteem kan naar beide zijden met 90° worden gezwenkt, waardoor het werken in een rechte hoek ten opzichte van de rijrichting mogelijk wordt. Dit biedt een aanzienlijk voordeel op krappe bouwlocaties.

ATLAS AR75E S

ATLAS AR75E S

Deze kniklader is uitstootarm en werkt zeer efficiënt. De Swing versie kan 90° zwenken en is dus zeer efficiënt om mee te werken in nauwe ruimtes.

Yanmar V120

Yanmar V120

De V120 heeft zeer compacte afmetingen die bijdragen aan de hoge manoeuvreerbaarheid van deze wiellader. Met het parallelle kinematicasysteem kunt u een last snel en nauwkeurig optillen zonder constant de laadhoek aan te hoeven passen.