Green 2020

CEBEKO neemt opnieuw deel aan Green, dé Belgische vakbeurs voor tuin- en parkaanleg, die dit jaar doorgaat van 27 t/m 29 september.

Dit tweejaarlijks treffen met de private en publieke groensector is inmiddels traditie geworden voor CEBEKO en dat is ook dit jaar niet anders.

Van tuinaannemers, overheidsgroendiensten, tuin- en landschapsarchitecten tot retailers, iedereen vindt z’n weg naar de enige Belgische vakbeurs voor tuin- en parkaanleg. Green staat garant voor trends en innovaties en ook tijdens deze 14e editie zijn er aan nieuwe initiatieven zeker geen gebrek.. Denk maar aan het nieuwe Green Demo Park, op en top beleving in de grootste demoruimte in België. Ook de Green speakers zullen weer van de partij zijn met lezingen waarin ze hun knowhow delen rond actuele topics.

Met 220 exposanten en 10.000 professionele bezoekers is Green een uniek concept die u zeker niet mag missen! Wees erbij en breng een bezoekje aan onze binnenstand in hal 2! Houd zeker onze website en Facebook in het oog voor meer informatie in aanloop naar de beurs.

 

Demo Groen 2020

Demo Groen is de grootste Belgische openlucht demonstratie van materiaal voor tuin en groene zones, sportvelden en stadsreiniging.

MATEXPO 2019

Binnenkort is het weer zover, in september opent MATEXPO opnieuw de deuren! Traditiegetrouw zal CEBEKO ook weer aanwezig zijn op deze gerenommeerde vakbeurs.