Gloednieuw Yanmar SV gamma

CEBEKO | Nieuws | Gloednieuw Yanmar SV gamma

Yanmar Compact Equipment EMEA lanceert drie gloednieuwe minigraafmachines die uitblinken in hun categorie dankzij de toonaangevende prestaties en optimale productiviteit.

De SV15VT, SV17VT en SV19VT zijn robuust, efficiënt en veelzijdig. Ze combineren hoge prestaties met zeer compacte afmetingen. In combinatie met een korte draaicirkel en uitschuifbaar onderstel (dat ook zorgt voor optimale stabiliteit) zijn ze flexibel inzetbaar voor werken in krappe stedelijke gebieden of woonwijken. Het lage transportgewicht zorgt ervoor dat deze minigravers eenvoudig tussen werkterreinen verplaatst kunnen worden op een aanhangwagen.

Robuust en betrouwbaar
De innovatieve positionering van de giekcilinder, de hydraulische slangen die binnen de giek lopen en de optionele cilinderbescherming zorgen voor een optimale bescherming en minimale stilstand door schade. Om de bescherming verder te optimaliseren, kunnen er optioneel beschermplaten op de bak- en de armcilinder worden voorzien. De combinatie van deze functies zorgt voor lage totale eigendomskosten.

Geavanceerde motor en grootse prestaties
Deze modellen maken gebruik van een EU Stage V klasse mechanisch geregelde 3-cilinder motor met indirecte inspuiting uit de wereldwijd geprezen TNV-serie van Yanmar en combineert uitzonderlijke prestaties met een laag brandstofverbruik.

Bestuurders kunnen profiteren van een uitstekende graafkracht en superieure prestaties in een verrassend compacte verpakking. De SV15VT is voorzien van een hydraulisch systeem met een dubbele tandwielpomp. De SV17VT en SV19VT maken gebruik van het hydraulische ViPPS-systeem van Yanmar, wat zorgt voor soepele werkbewegingen.

Veiligheidsbewust en gebruiksvriendelijk
Met veiligheid als topprioriteit zijn deze modellen ROPS-, TOPS-, en FOPS-gecertificeerd voor zowel de canopy- als cabine-uitvoering. Daarnaast beschikken ze standaard over een 360° zicht, krachtige LED-werklampen en oranje veiligheidsgordel. Bestuurder kunnen ook kiezen voor optionele extra’s als signaallampen, een rijalarm en veiligheidsgordel sensor.

Deze nieuwe modellen combineren een stijlvol ontwerp met een gebruiksvriendelijke indeling. De cabine is voorzien van onder andere een verwarmingssysteem, verstelbare rug- en armleuningen en 2 USB oplaadpoorten.

Deze modellen hebben een gebruiksvriendelijke indeling.

Om het gebruiksgemak nog verder te vergroten zijn deze minigravers ook uitgerust met SmartAssist Remote die de locatie en status van de machine in realtime rapporteren. Deze innovatieve technologie wordt voorzien als fabrieksoptie bij de SV15VT en SV17VT en zit standaard op de SV19VT. Wagenparkbeheerders kunnen hun materieel zo op afstand volgen via een pc of een smartphone.

Toegankelijkheid voor onderhoud
Wat alle drie de modellen gemeen hebben, is prima toegankelijkheid voor onderhoud zodat dagelijkse controles probleemloos kunnen uitgevoerd worden. De brede kap van het motorcompartiment biedt gemakkelijke toegang tot de aandrijflijn. De accu en zekeringenkast bevinden zich in een afsluitbaar compartiment onder de bestuurdersstoel. 

Heeft u interesse en wenst u graag een offerte te ontvangen voor één van deze nieuwe modellen? Neem dan contact op met ons via info@cebeko.be.
 

Nieuw Yanmar SV gamma
Nieuw Yanmar SV gamma

Uitbreiding verhuurvloot

Onze verhuurvloot is net weer wat groter geworden! Benieuwd?

Meet the CEBEKO team

Marco Favresse

CEBEKO hanteert al jaren een persoonlijke aanpak als het op hun klanten aankomt. We vinden het daarom wel eens nodig om het CEBEKO team aan jullie voor te stellen.