Elektrische machines

Emissiebeperking is een brandend actueel thema in de bouwsector. De merken in onze merkenportfolio denken mee aan de toekomst door steeds vaker elektrische machines op de markt te brengen. 

C85 Lithium Battery

CORMIDI C85 Lithium Battery RI

Deze minidumper met lithium batterij biedt een hoge energiedichtheid en langere levensduur. De Cormidi C85 heeft een laadvermogen van 800 kg en is inzetbaar voor diverse taken zoals bouw, renovatie en tuinaanleg.

MultiOne EZ7

MultiOne EZ 7

Deze 100% elektrische multifunctionele wiellader beschikt over twee elektromotoren, één voor de wielaandrijving en één voor de aandrijving van de hydrauliekpomp. EZ staat voor ‘Emission Zero’, wat wil zeggen dat er geen uitlaatgassen geproduceerd worden. Zowel de geluidsproductie als de onderhouds- en bedrijfskosten liggen een stuk lager.

MultiOne EZ 8

MultiOne EZ 8

Deze 100% elektrische multifunctionele wiellader (met lithium-ion-accu) beschikt over twee elektromotoren, één voor de wielaandrijving en één voor de aandrijving van de hydrauliekpomp. EZ staat voor ‘Emission Zero’, wat wil zeggen dat er geen uitlaatgassen geproduceerd worden. Zowel de geluidsproductie als de onderhouds- en bedrijfskosten liggen een stuk lager. Optioneel bij de EZ8 is een extern oplaadstation die de wiellader volledig kan opladen op slechts 1,5 uur tijd.