Yanmar

Yanmar

Sinds 1983 zijn CEBEKO en YANMAR vaste partners. Als exclusieve verdeler kunnen we steeds de nieuwste minigravers leveren en complementaire service voorzien.

OVER YANMAR

YANMAR heeft een netwerk van meer dan 170 dealers in heel Europa. Nabijheid, snelheid, betrouwbaarheid én kwaliteit van de dienstverlening zijn een constante zorg voor Yanmar-dealers zoals CEBEKO. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van Yanmar-machines en –onderdelen. De meeste originele onderdelen zijn uit voorraad leverbaar. Dankzij onze uitmuntende dienst na verkoop zijn wij reeds drie opeenvolgende jaren erkend als Yanmar Premium Dealer. 

Dankzij hun uitzonderlijke ervaring sinds 1912 kan de Yanmar-groep zich profileren als marktleider op vlak van kwalitatief compact materieel. Hun divers aanbod van conventionele en zero tail swing mini- en midi-graafmachines en dumpers werd in de afgelopen jaren ook uitgebreid met compacte wielladers en mobiele graafmachines. 

YANMAR heeft twee productielocaties in Saint-Dizier (Frankrijk) en in Crailsheim (Duitsland). Zo versterken ze hun positie op de Europese markt voor allerlei toepassingen: bouw, landschapsontwikkeling, grondwerken, plaatsing van leidingen en sloop- en afbraakwerken. Als uitvinder van het ViO-concept (de Zero Tail Swing minigraafmachines) is het hun missie om betrouwbare, veilige en duurzame machines te produceren.

Bekijk ons aanbod

Yanmar

preferred partners

Devano Verhuur BVBA

Diebeke 3
9506 Geraardsbergen

Tuboma BVBA

Gentstraat 198
9700 Oudenaarde

Thienpondt Peter

Krekelstraat 22
9052 Zwijnaarde

Vanryckeghem BVBA

Blekerijweg 45a
8972 Proven

Verkoop

Bij CEBEKO kunt u terecht voor de aankoop van bouwmachines van YANMAR, MultiOne & Cormidi. Als erkend en officieel dealer-invoerder van deze topmerken kan CEBEKO optimale kwaliteit en service aanbieden. Ook toebehoren voor deze machines maken deel uit van ons verkoopgamma.

Wisselstukken

CEBEKO beschikt over een grote voorraad aan originele onderdelen die bij u thuis kunnen geleverd worden. Van het merk Yanmar, MultiOne & Cormidi kunnen wij u de meeste wisselstukken binnen de werkdag bezorgen. Zo valt uw werf nooit stil.

Service

CEBEKO staat steeds garant voor een optimale service. Wij beschikken over een eigen werkplaats en goed uitgeruste servicewagens voor onmiddellijke assistentie op uw werfsite. Ons ervaren en gespecialiseerd team van servicetechniekers wordt regelmatig bijgeschoold en blijven zo steeds op de hoogte van de nieuwste technologieën.

Verhuur

Bij CEBEKO kunt u ook terecht voor het huren van bouwmachines zonder machinist. Dankzij onze uitgebreide verhuurvloot is er voor elke toepassing een passende oplossing! Door onze eigen transport- en servicemogelijkheden werken we onafhankelijk, snel én zorgvuldig.