Yanmar

Yanmar

Met twee productielocaties in Saint-Dizier (Frankrijk) en in Crailsheim (Duitsland) produceert en distribueert Yanmar Construction Equipment Europe bouwmachines die speciaal zijn ontworpen voor de bouw, civiele techniek en landschapsarchitectuur.

OVER YANMAR

Yanmar, specialist in compact materiaal, biedt een volledig assortiment machines, waaronder conventionele en zero tail swing mini- en midi-graafmachines, dumpers, compacte wielladers, mobiele graafmachines, verlichtingstorens en aanbouwdelen.

Als uitvinder van het ViO-concept (Zero Tail Swing minigraafmachines), is het de missie van Yanmar om betrouwbare, veilige en robuuste machines te produceren die perfect voldoen aan de eisen van de markt. Yanmar tracht producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren door alle kwaliteitsprocedures vast te leggen in hun beleid. Ook veiligheid en gezondheid vormen een belangrijk onderdeel van het arbeidsbeleid van Yanmar. 

Ze hebben een netwerk van meer dan 170 dealers in heel Europa. Nabijheid, snelheid, betrouwbaarheid én kwaliteit van de dienstverlening zijn een constante zorg voor Yanmar-dealers zoals CEBEKO.

Bekijk ons aanbod

Yanmar

preferred partners

Devano Verhuur BVBA

Diebeke 3
9506 Geraardsbergen

Tuboma BVBA

Gentstraat 198
9700 Oudenaarde

Thienpondt Peter

Krekelstraat 22
9052 Zwijnaarde

Vanryckeghem BVBA

Blekerijweg 45a
8972 Proven

Verkoop

Bij CEBEKO kunt u terecht voor de aankoop van bouwmachines van YANMAR, MultiOne & Cormidi. Als erkend en officieel dealer-invoerder van deze topmerken kan CEBEKO optimale kwaliteit en service aanbieden. Ook toebehoren voor deze machines maken deel uit van ons verkoopgamma.

Wisselstukken

CEBEKO beschikt over een grote voorraad aan originele onderdelen die bij u thuis kunnen geleverd worden. Van het merk Yanmar, MultiOne & Cormidi kunnen wij u de meeste wisselstukken binnen de werkdag bezorgen. Zo valt uw werf nooit stil.

Service

CEBEKO staat steeds garant voor een optimale service. Wij beschikken over een eigen werkplaats en goed uitgeruste servicewagens voor onmiddellijke assistentie op uw werfsite. Ons ervaren en gespecialiseerd team van servicetechniekers wordt regelmatig bijgeschoold en blijven zo steeds op de hoogte van de nieuwste technologieën.

Verhuur

Bij CEBEKO kunt u ook terecht voor het huren van bouwmachines zonder machinist. Dankzij onze uitgebreide verhuurvloot is er voor elke toepassing een passende oplossing! Door onze eigen transport- en servicemogelijkheden werken we onafhankelijk, snel én zorgvuldig.