Jobs bij CEBEKO

Werken bij CEBEKO betekent werken bij een stabiel en groeiend bedrijf. Wil jij deel uitmaken van ons enthousiast team? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. Niet meteen gevonden wat je zocht? Wacht niet tot er een job vrijkomt en solliciteer spontaan door je CV en motivatiebrief naar jobs@cebeko.be te sturen. Wij houden je op de hoogte!

JOBS BIJ CEBEKO

Altijd al gedroomd van een carrière in de wondere wereld van de bouwmachines? In een stabiel en groeiend bedrijf waar er ruimte is voor opleidingen? CEBEKO is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons dynamisch team te versterken. Hoewel we blijven groeien in oppervlakte, heerst er nog steeds een open, familiale sfeer waarin collegialiteit en flexibiliteit zeer belangrijk zijn. Wil jij deel uitmaken van ons enthousiast team? Solliciteer dan nu voor een job bij CEBEKO!

Niet meteen gevonden wat je zocht? Wacht niet tot er een job vrijkomt en solliciteer spontaan door je CV en motivatiebrief naar jobs@cebeko.be te sturen. Wij houden je op de hoogte!

Kom jij ons team versterken?